Ölen İşçilerin Aileleri Adli Tıp Önünde Beklemeye Devam Ediyor

Mecidiyeköy’de yapımı devam eden bir inşaatta asansörün yere çakılması sonucu hayatını kaybeden 10 işçiden 7’sinin cenazesi Adli Tıp Kurumuna getirildi. Ailelerin Adli Tıp önündeki acı bekleyişi devam ediyor.Asansör kazasının yaşandığı...

Mecidiyeköy’de yapımı devam eden bir inşaatta asansörün yere çakılması sonucu hayatını kaybeden 10 işçiden 7’sinin cenazesi Adli Tıp Kurumuna getirildi. Ailelerin Adli Tıp önündeki acı bekleyişi devam ediyor.

Asansör kazasının yaşandığı rezidans inşaat alanında 10 işçi hayatını kaybetmişti. Ölen işçilerden 7’sinin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Ölen işçilerin yakınları ve mesai arkadaşları Adli Tıp önüne gelerek beklemeye başladı. 3 işçinin cenazesi ise ailelerine teslim edilerek memleketlerine gönderildi.

İsmini vermek istmeyen bir işçi asansörün sürekli arıza yaptığını söyledi. Kazada ihmalkarlık olduğunu belirten işçi, “Hepsinde sensör var fazla olduğu zaman asansöre dur diyor, fazla diyor yürümüyor. Bu elektrik elektronik anlık oluyor bilemezsiniz. Zaten daima arıza yapıyor. Zaten süper vizörler 24 saat orada." diye konuştu.

Emre Yakut ismindeki işçi ise, “Bizde orada çalışıyoruz. Şimdi şüphe değil ama bir sürü söylenti çıkacak. Herkes her şeyi söyleyecek ama araştıracaklar. Şuanda herkes acısını yaşıyor.“ ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri