Olcan Adın: Zor Olacak Ama Elimizden Geleni Yapacağız

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Olcan Adın, Arsenal maçının zor olacağını ama ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.Şampiyonlar Ligi'nde 1 Ekim Çarşamba günü Arsenal ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Olcan Adın,...

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Olcan Adın, Arsenal maçının zor olacağını ama ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde 1 Ekim Çarşamba günü Arsenal ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Olcan Adın, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Güzel ve zevkli bir maç olacağı belirten Olcan, "Onlar da iyi takım, İngiltere’nin köklü kulüplerinden biri; fakat biz de Şampiyonlar Ligi tecrübesi olarak, oynadığımız maçlar olarak iyi performans gösteriyoruz. Tabii ki zor olacak; ama oraya çıkarak elimizden gelenin en iyisini göstereceğimize inanıyorum." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini de kaydeden Olcan Adın, "Tabii ki Şampiyonlar Ligi’nde oynamak, benim için ayrı bir mutluluk ve gurur olacak. Daha önceki takımlarımda kadroda bulunmuştum; ama oynama fırsatı bulamamıştım. İnşallah oynama fırsatı da bulurum ve elimden gelen mücadeleyi gösteririm." ifadelerini kullandı.

"Biz Galatasaray'ız, her zaman Avrupa'da başarılar kazanmışızdır." diyen başarılı futbolcu, "Her zaman oynadığımız futbol ön plandadır. Oraya gittiğimizde de hiçbir çekincemiz, kaygımız olmayacak. Galatasaray’a yakışacak bir futbol oynayacağımızı düşünüyorum. Biz gerçekten iyi bir takımız, iyi oyunculara sahibiz. Oraya da çıkarak elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz." diye konuştu.

Son zamanlarda dışarıdan çok büyük baskılar aldıklarını belirten Olcan Adın, "Bize yansıtılmak istenen şeyler oluyor. Biz büyük bir aileyiz. Buradaki çalışanlarla, taraftarlarımızla büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde herkes birbirini seviyor, saygıyla yaklaşıyor birbirine. En önemlisi de bu bence. Böyle olduğu sürece, istedikleri kadar bizi dışarıdan yıldırmaya çalışsınlar, eleştirsinler, önemli değil. Bu baskılar, bizi daha da büyütüyor ve birbirimize kenetliyor. Biz, çok büyük bir aileyiz. Ve bu aile içindeki herkes de birbirini çok seviyor." şeklinde konuştu.

TARIK ÇAMDAL: ARSENAL'İ YENİP GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ

Sarı - kırmızılı futbolcu Tarık Çamdal da önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydederek, "Tabii ki çok önemli bir karşılaşma bizim için, Anderlecht maçı berabere bitti ve bu karşılaşmanın önemi arttı haliyle bizim adımıza. Alacağımız her puan önemli bizim için gruptan çıkmak için, Arsenal'i de yenip gruptan çıkmak istiyoruz." diyerek şöyle konuştu:

"Arsenal çok güçlü bir ekip, çok yetenekli, kendini kanıtlamış oyuncuları var ama bizim takımda kendini ispatlamış büyük yeteneklerden oluşan bir ekip, o yüzden oraya gidip kendi performansımızı ortaya koyacağız çünkü biz kendimize güveniyoruz orasi şampiyonlar ligi her ekibin kendine güvenmesi gerekiyor haliyle."

Başarılı oyuncu Tarık Çamdal, herkesin hayalinin Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek olduğunu belirterek," Her ekip güçlü, hangi takım olursa olsun her takım kuvvetli, ama biz kendi gücümüzün farkındayız, o gün sahada istediklerimi yaparsak birbirimiz için savaşırsak yenemeyeceğimiz bir ekip yok." ifadelerini kullandı.

Arsenal karşısında galip gelirlerse çok büyük bir adım olacağını kaydeden Çamdal, "Sonuçta Arsenal’i deplasmanda yenmiş oluyorsunuz, alacağınız her puan önemli gruptan çıkmak için, o yüzden kendimize güveniyoruz, gruptan çıkacak kaliteye sahibiz." dedi.

CHEDJOU: TAKIM OLURSAK ARSENAL'İN FAVORİ GÖRÜNMESİNİN BİR ÖNEMİ OLMAZ

Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Chedjou ise zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Chedjou, "İlk maçlarında yenildiler, zaten evlerinde de çok güçlü bir takım ama biz de ligde galip gelerek güvenimizi kazandık. Herkes birbiri için oynar, takım olursak Arsenal'in favori görünmesinin bir önemi olmaz. Geçen sene de Juventus favoriydi ama ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Anderlecht maçında performansımızın bir kıstas teşkil etmediğini ve takım arkadaşlarımın kafasında Londra'dan iyi bir sonuçla dönmek olduğunu hissedebiliyorum." diye konuştu.

Grupta Arsenal ve Dortmund'un favori olarak gösterildiğini bildiklerini kaydeden Chedjou, "Ama biz Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyi kulüpleri arasında yer alıyoruz. Oraya en iyi sonucu almaya ve şansımızı sonuna kadar zorlamaya gideceğiz. Sağlam bir ekibiz ve sürpriz yapabiliriz. Gruptan çıkamayacağımızın söylenmesi üzerimizdeki baskıyı da ortadan kaldırıyor." şeklinde konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri