Olaylı derbide kazanan çıkmadı

Türkiye Kupası yarı final ilk maçı 4 gol, 3 kırmızı karta sahne oldu. 4 gün sonra yeniden karşı karşıya gelen Beşiktaş'la Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. 

FENERBAHÇE DEVREYİ ÖNDE KAPATTI

Pazar akşamı oynanan derbide Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Beşiktaş, maça iyi başlayan taraf oldu. 4 gün önceki derbinin aksine bu kez Beşiktaş öne geçti. 

 

 

Siyah-beyazlı ekip 14. dakikada İspanyol golcü Negredo ile 1-0 öne geçti. Beşiktaş'ın bu golüne cevap ise gecikmedi. Bu kez sarı-lacivertli ekibin İspanyol forveti Soldado sahneye çıktı ve 17. dakikada maça denge getirdi.

39 ve 44. dakikalarda gördüğü sarı kartlarla oyundan atılan Alper Potuk takımını 10 kişi bıraktı. Devreyi ise Fenerbahçe 45. dakikada Şener Özbayraklı'nın ayağından bulduğu golle 2-1 önde kapattı.

 

 

İKİNCİ YARI SAHA KARIŞTI

Şenol Güneş ikinci yarıya Babel ve Quaresma'yı oyuna alarak başladı. Devrenin başında oyuna giren Quaresma 6 dakika sonra kırmızı kart gördü. Josef'le yaşadığı tartışma sonrası rakibine vuran Portekizli, Fırat Aydınus tarafından direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Quaresma'nın kırmızı kart görmesinin ardından oyuncular arasında da uzun süre tartışma yaşandı.

Mücadelenin 76. dakikasında üçüncü kırmızı kart da Volkan Demirel'e çıktı.Gol sevincinde taraftarlara hareket çekip sarı kart gören Volkan, bir başka pozisyonda Fırat Aydınus'a yoğun itirazları sonrası ikinci sarı kartı görüp sarı-lacivertli ekibi 9 kişi bıraktı.

 

 

TALİSCA'DAN BERABERLİK GOLÜ

Fenerbahçe'nin 9 kişi kalmasının ardından siyah-beyazlı ekibin beraberlik golü geldi. Brezilyalı Talisca, 82. dakikada skoru 2-2'ye getirdi. 3 kırmızı kartın çıktığı 4 golün olduğu derbi 2-2 sona erdi.

Yarı final rövanş maçı Kadıköy'de oynanacak. Karşılaşmanın tarihi henüz açıklanmazken, 17 Nisan'da oynanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri