Olayları kınadılar

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında Adanaspor teknik direktörü Levent Şahin ile Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, maçta yaşanılan olayları kınadı

Spor Toto Süper Lig'in 23.hafta maçında Adanaspor ile Atiker Konyaspor, Adana 5 Ocak Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçı konuk takım Atiker Konyaspor Jens Jonsson'un attığı golle 1-0 kazandı. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında Adanaspor teknik direktörü Levent Şahin ile Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, maçta yaşanılan olayları kınadı.

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

4 hafta sonra kazanan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman ise "Maç öncesi 2 takımın da durumlarına bakıldığı zaman bir tarafta son haftalarda istediği sonuçları alamayan Konyaspor, diğer tarafta da kalan haftalara güçlü bir umut arayışında olan Adanaspor vardı. Her iki takımda acil puan ihtiyacından dolayı nispeten şiddeti ve gerilimi, sportif anlamda söylüyorum bunu mücadele gücü yüksek bir maç vaat ediyordu. Maçta aslında birazda tamda öyle oldu. Kontrollü başladık, genel olarak da 20-25 dakika gayet iyi gidiyordu. Adanaspor'un yapmak istediklerini yaptırmadan ama aynı zamanda kendi istediklerimizi uygun bir şekilde götürmeye çalışırken 20-25'nci dakikalardan itibaren sert bir baskı yedik. Golü yemeden golü bulunca devreyi böyle bitirdik. Golü yemememiz bir şanstı. Farkı beceremedik. Maçta taraftarın gerilimi de eklenince maç futbol oyunundan çıktı. Kazandığımız için mutluyuz, moral kazandık. Şiddet ve öfke kulübe zarar veriyor. Adanaspor'a başarılar diliyorum" sözlerini kullandı.

OYUNU BIRAKMADIK

1-0 aldıkları Atiker Konyaspor mağlubiyetini değerlendiren Adanaspor teknik direktörü Levent Şahin, " "Pozisyon üretkenliği açıdan çok iyidik. 3 puan için hakemin son düdüğüne kadar oyunu bırakmayan, gerçekten karakterlerini kişiliklerini gösteren oyuncularımı, kalpten ve yürekten tebrik ediyorum. Oyunun geneline baktığımızda daha üstün oynadığımız daha net pozisyonlara girip değerlendiremediğimiz bir oyun oldu. Sonuçta futbolun içinde olan şey. Sonuçtan daha çok üzüldüğüm şey daha doğrusu bende soru işareti bırakan şey, ilk geldiğim günden itibaren söylüyorum tek destekçimiz seyirciydi" dedi.

OLAYLARA ÜZÜLDÜM

"Anlam veremediğim, tam oyunu çevirebileceğimiz dakikalarda, rakibin artık direncinin kırılabileceği ve oyun düzenini değiştirip daha çok hücum hattında etkili olduğumuz dakikalarda bir olayla karşılaştım" diyen Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü: "Buralı olmamdan dolayı da çok üzüldüm. Hiç görmek istemediğimiz, şahit olmak istemediğimiz olaylarla karşılaştık. Tabiki, yani sonuçta oraya gelene kadar da oyunu çevirebilirdik. Oyunda üstünlükte sağlayabilirdik, golde atabilirdik ama bu hiçbir zaman bir bahane değil. Buraya kadar bu oyuncularla geldik. Kalan 11 maçta da bu oyuncularla oynayacağız. Ben onların hepsine çok güveniyor. Bu takım için bu şehrin neler yapabileceklerine de inanıyorum. İçeride ve dışarıda hiç istemediğimiz olaylara rağmen bu arkadaşlar çıkıp mücadele edecekler. Ne olursa olsun ben hepsine kalpten teşekkür ediyorum. Bana saygı duyulmayabilir ama oyuncularıma lütfen saygı duyulsun."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri