Olay tüm Konya’ya mal olamaz

Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Konyaspor Galatasaray maçından önce Konya'da saldırıya uğrayan sarı-kırmızılı taraftar Hakan Karaoğlu, olayın tüm Konya'ya mal edilmeyeceğini söyledi

Konya'da Hakan Karaoğlu adında sarı-kırmızılı bir taraftara Konyaspor – Galatasaray maçı öncesi müdahale oldu. Videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından olay büyük yankı uyandırdı.

Bu zamana kadar birçok rakip taraftarı Konya’da yemekte ağırlayan ve güzel organizasyonlara imza atan Nalçacılılar, olayın duyulmasının ardından harekete geçti.

Nalçacılılar Grubu Başkanı İbrahim Apalı, saldırıya uğrayan Muğlalı Hakan Karaoğlu’nun öğrenci evine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu ve olaydan duyulan üzüntü paylaşıldı. Ziyarette Galatasaraylı taraftarlar da yer aldı.

Ziyaret fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Galatasaraylı taraftar Hakan Karaoğlu, “Nalçacılılar Derneği başkanı İbrahim Apalı ziyaretime geldi. Salzburg maçına davet etti. Olayı tüm Konya’ya mal olmamasını istiyorum” dedi.

Öte yandan Üni Nalçacılılar Grubu da Konya'da saldırıya uğrayan Galatasaray taraftarını UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Salzburg maçına davet etti ve “Konyaspor-Salzburg maçına Galatasaray atkınla, formanla seni aramızda görmekten büyük şeref duyarız kardeşim” ifadelerine yer verildi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri