Okur: ‘Çalışacağız ve başaracağız’

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı’nda seçim heyecanı yaşanıyor. İYİ Parti Konya İl Başkan Adayı Nurdoğan Okur, “Biz bu kutlu yola dinlenmemek üzere çıktık asla yorulmayacağız. Ben bu mücadeleye talibim. Çalışacağız ve başaracağız” dedi

İYİ Parti Konya İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Nurdoğan Okur, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Konya’nın sorunlarını bildiklerini ve bunlar için çaba göstereceklerini belirten Okur, problemleri çözeceklerini kaydetti.  

İMTİHAN İÇERİSİNDEYİZ

İYİ Parti Konya İl Başkan Adayı Nurdoğan Okur, İYİ Parti’nin korku duvarlarını kırdığını belirterek, Türk milletine hizmet edeceklerini dile getirdi. Okur, “Demokrasinin aktörleri siyasi partiler olduğuna göre partilerin yöneticileri de bu sorumlulukla hareket etmelidir. İYİ Parti onun için bu aktörlerin en genci en dinamiği ve en korkusuzudur. Türkiye’de son yıllarda oluşan korku duvarlarını vura vura yıkan, irade koyan, haksızlıklara, yolsuzluklara, adaletsizliğe en yüksek sesle haykırarak isyan eden bir partidir. Başta; Sayın Genel Başkanımızı, Başbakan yapmaya ant içtiğimiz Meral Akşener hanımefendi olmak üzere partimizin tüm organlarında görev yapan yöneticilerimizden üyelerimize kadar senlik benlik davasından kurtulup iktidar olup büyük Türk Milletine nasıl hizmetkârlık yapılacağını hep birlikte göstereceğiz. İYİ Partinin demokrasi içerisindeki bu mücadelesi parti içinde de aynı güzellikle, dostlukla hoşgörü içinde olacağından kimsenin şüphesi olmasın.  İşte demokrasinin güzelliği de burada görülmektedir. Aday olan arkadaşlarımla burada birlikte olabilmektir. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bizler iyiler ve cesurlar olarak kötülere ve korkaklara karşı bir imtihan içerisindeyiz. İnanın biz bu imtihanı başarı ile geçeceğiz. Çünkü her şartta cesurların bakışları korkakların kılıcından daha keskindir” ifadelerini kullandı. 

ASLA YORULMAYACAĞIZ

Konya’nın bütün sorunlarına vakıf olduklarını vurgulayarak çözüm noktalarını da bildiklerini kaydeden Okur, sözlerini şöyle tamamladı: “Ulu önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimiz göz bebeğimiz bir asrı doldururken yaklaşan genel seçimler siyasi tarihimizin en önemli dönüm noktasıdır. Hemen arkasından mahalli seçimler geliyor. Bu süreçte büyük Türk milletine karşı sorumluluklarımız vardır. Bu anlayışta olan herkesin elinden gelenin en iyisini yapma zorunluluğu bulunmaktadır. Konya İl başkanlığı gibi önemli bir göreve talip olurken kutsal bir sorumluluk bilinci ile hareket ediyorum. Bu makam, yetki, ayrıcalık ve üstünlük talebi değildir. Görev ve sorumluluk en çok sevdiğim iş olan mücadele talebidir. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’ biz bu kutlu yola dinlenmemek üzere çıktık asla yorulmayacağız. Ben bu mücadeleye talibim. Bütün arkadaşlarımızla beraber gece gündüz demeden çalışacağız, çalışacağız, başaracağız. Son söz olarak Cesurlar hareketinin lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in sözleri ile sonlandırmak istiyorum Asla unutmayın bizim yolumuz hak yolu, bizim yolumuz hakikat yoludur. Bizim yolumuz millet yoludur. Bizim yolumuz Türkiye’nin kurtuluş yoludur. Ve cumhuriyetimizin kurtuluşu Bilge Kağan’ın, Sultan Alparslan’ın, Fatih Sultan Mehmet’in, Hoca Ahmet Yesevi’nin ve Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün manevi izinden giden İyilerin, yani sizlerin eseri olacaktır. Yolumuz, bahtımız açık olsun Yüce Allah bizleri milletimize karşı utandırmasın.”

ALİ GÖZEN 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri