Okul yolunda ölen öğrenci defnedildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, okula giderken bir otobüsün altında kalarak ölen lise öğrencisi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, okula giderken bir otobüsün altında kalarak ölen lise öğrencisi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Trafik kazasında hayatını kaybeden Beyşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi 11'inci sınıf çocuk gelişimi öğrencisi Hilmiye Yıldırım (17) için öğlen namazını müteakip Merkez Çarşı Camisi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, İlçe Müftüsü Mustafa Tekin, okul yöneticileri, öğretmenleri, ailesi ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Kılınan namazın ardından lise öğrencisinin tabutu cenaze nakil aracına konularak Beyşehir şehir mezarlığında defnedildi. Öğrenci arkadaşları da cenaze namazı sonrasında cami önünde beklerken, gözyaşlarını tutamadı.
Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, lise öğrencisinin üzücü bir trafik kazasına kurban gittiğini söyledi. Sabah saatlerinde emniyetten arandıklarında kazadan haberdar olduklarını dile getiren Taşdelen, öğrencilerinin servis aracına binmek için yolun karşısına geçmek isterken kaza geçirdiğini, otobüsün ise Milli Eğitime kayıtlı resmi anlamda bir servis aracı olmadığını belirtti.
Taşdelen, ayrıca kazanın yaşandığı güzergahta çok sık trafik kazası yaşandığını, buraya bir üst geçidin yapılmasını istediklerini sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri