'Okul Güvenliği Toplantısı' Yapıldı

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesinde düzenlenen toplantıda, okulların güvenliğini artıracak kararlar alındı. Boğazlıyan Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi'nde düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Süzer, Milli Eğitim Müdürü...

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesinde düzenlenen toplantıda, okulların güvenliğini artıracak kararlar alındı.

Boğazlıyan Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi'nde düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Süzer, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, Milli Eğitim Şube Müdürü Nazan Tok ve Vedat Oymak ile Emniyet mensupları ve okul müdürleri katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Süzer, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında koordineli çalışmaların devam ettiğini söyledi. Boğazlıyan’da bulunan okullarda bir problem olmadığını belirten Süzer, daha güvenli ve daha sağlıklı bir eğitim için 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında da çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.

Proje kapsamında öğrencilerin şiddet ve şiddet içeren olaylara karşı korunmasının amaçlandığını ifade eden Süzer,“Öğrencilerin madde bağımlılığı ve diğer zararlılara karşı korunması. Okul giriş-çıkış saatlerinde trafik yönünden de gerekli önlemlerin arttırılması. Öğrencilerin ruhsal bedensel ve cinsel gelişimlerini olumsuz yönde etkileyecek diğer olumsuz tedbirlerin alınması. Öğrencilerin yasa dışı örgütsel ve ideoloji faaliyetler etkilerinden uzak tutulmasına karşı tedbirlerimiz artarak devam edecek." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ ise, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 15 Eylül 2014 pazartesi günü başlayacağını ve 'Güvenli Okul Güvenli Eğitim' projesi kapsamında öğrenci güvenliği ve alınması gereken diğer güvenlik tedbirleri eylem planının oluşturulacağını ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri