Oktay Vural: Evren Paşalar Susturamadı, Recep Paşalar Mı Susturacak

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, haksızlıklar karşısında susmayacaklarını ve kimsenin kendilerini susturamayacağını belirterek "Evren Paşalar susturamadı, Recep Paşalar mı susturacak?" dedi.Meclis Genel Kurulu'nda yaşanan kavgaya ilişkin...

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, haksızlıklar karşısında susmayacaklarını ve kimsenin kendilerini susturamayacağını belirterek "Evren Paşalar susturamadı, Recep Paşalar mı susturacak?" dedi.

Meclis Genel Kurulu'nda yaşanan kavgaya ilişkin bazı MHP'li milletvekilleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Vural, zorbalıkla karşı karşıya bulunulduğunu ifade etti. Vural, "MHP olarak zalimlerle uğraşırken; bunu sindiremeyen maalesef AKP milletvekilleri, MHP milletvekillerine saldırarak sonuç alma gayretine girmişlerdir. MHP susmayacak ve susturulamaycaktır. Haksızlığın karşısında hakkı savunmaya, mağdurların karşısındaki zalimlerle mücadele etmeye, zulümle mücadele etmeye kararlıyız." diye konuştu.

"Bu milletvekilleri pusulayı vermişler mi vermemişler mi?" diye soran Vural, pusulayı eğer başkaları vermişse bunun sahtekarlık olduğunu vurguladı. "17 Aralık'ta rüşvetle yakalananlar, bugün sahtekarlıkla yakalandılar ve bunun üzerini örtmek için saldırıya geçmişlerdir." diyen Vural, demokrasiyi savunmaya, milletin hak ve hukukunu savunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Terör örgütünden destek alanları milletin iyi görmesini isteyen Vural, "Susmayacağız, hiçkimse susturamayacak. Evren Paşalar susturamadı, Recep Paşalar mı susturacak; göreceğiz." şeklinde konuştu. Meclis'te yaşanan kavganın görüntülerini izlettiren Vural, bir milletvekiline karşı 30-40 kişinin saldırdığını vurguladı. Hepsinin hak ettiği cevabı aldığını belirten Vural, bundan sonra da her seviye de karşılığını vuracağını kaydetti.

Daha önceki kavgaların hatırlatılması üzerine Vural, "Asıl amacı gücü eline geçirip milleti, medyayı, Meclis'i susturmaktır, Meclis'i yok etmektir. Milletin sesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekillerini susturmak, zorba devlet kurmak isteyenlerdir, tablo budur. Bunlar demokrasi değil otokrasiyi savunanlardır. Körle yatan şaşı kalkar. Terör örgütlerini beslerseniz, onların kullandığı yöntemleri kullanırsınız. Ama taşı bu defa baltaya vurdular. MHP başkalarına benzemez." karşılığını verdi.

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ise kendisine 60 milletvekilinin birden saldırdığını ve bunun neresinde adalet olduğunu sordu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri