Oktay Vural 4. Yargı Paketi’ni eleştirdi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Oktay Vural 4. Yargı Paketi’ni eleştirdi! TBMM’de düzenlediği basın toplantısında 4. Yargı Paketi’ne değinen Oktay Vural, ‘Düzenleme KCK’lıların serbest bırakılması anlamına geliyor. Bu kadar açık konuşuyorum, bugün çıkardığınız bu kanunlar teröre hizmettir, teröre destektir’  şeklinde konuştu.

OKTAY VURAL 4. YARGI PAKETİ’Nİ ELEŞTİRDİ

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Oktay Vural’ın gündeminde, 4. Yargı Paketi ve çözüm süreci vardı. AK Parti’nin, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın belirlediği yol haritasında 4. Yargı Paketi ile yeni bir adım attığını savunan Oktay Vural, AK Parti’nin terör örgütünü ‘KCK’ adı altında meşrulaştırmak istediğini belirterek, “Öcalan’ın yol haritasında birinci aşama çatışmasızlık, ikinci aşama hukuki alt yapıyı hazırlayacak komisyon kurulması ve üçüncü aşama yasal adımlarla birlikte silahların bırakılmasıdır” diye konuştu.

Oktay Vural, çözüm sürecinde Öcalan ve KCK tutuklularına af sözü verildiğini dile getirerek, “AKP’nin çözüm planı yok, Öcalan’ın çözüm planı var. Süreç Öcalan’ın istediği gibi adım adım gidiyor. 4. Yargı Paketi ile terör örgütü propagandası yapmak serbest olacak, terör örgütü adına suç işleyenler örgüt üyesi olarak cezalandırılmayacak. Bu örgüt, Yüksek Seçim Kurulu’na mı bildiriyor üyelerini? Mantıksızlığa bakın. Sanki üye listesi var. Örgüte üye olup olmadığını anlamak için ne yapılacak? Düzenleme KCK’lıların serbest bırakılması anlamına geliyor” ifadesini kullandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri