Okmeydanı’nda Korsan Gösteriye Polis Müdahalesi

Beyoğlu Okmeydanı’nda terör örgütü yandaşlarının korsan eylemine polis müdahale etti. Molotof bombası ve ses bombalarıyla polise saldıran eylemcilere tazyikli su ve gaz fişekleriyle karşılık veriliyor. Korsan gösteri yapan terör örgütü...

Beyoğlu Okmeydanı’nda terör örgütü yandaşlarının korsan eylemine polis müdahale etti. Molotof bombası ve ses bombalarıyla polise saldıran eylemcilere tazyikli su ve gaz fişekleriyle karşılık veriliyor.

Korsan gösteri yapan terör örgütü yandaşları bir grup eylemci, İstanbul Okmeydanı Şark Kahvesi bölgesinde yolda ateş yaktı. Bir süre sonra olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı(TOMA) ve zırhlı araçlar eylemcilere müdahale etti. Cemevine giden cadde üstünde polise molotof ve ses bombalarıyla saldıran eylemcilere gaz fişekleriyle karşılık verildi.

Olay bölgesine yakın bir düğün salonuna gelen vatandaşlar da gazdan etkilendi. Polis ekipleri, Eren Sokak ve cemevine giden caddeyi bantlarla kapattı. Eylemciler arasında silah kullanan da olduğu öğrenildi. Olaylar devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri