Okan Buruk: Kendi Sahamızda Kazanıp, Puanımızı 7'ye Yükseltmek İstiyoruz

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bu hafta karşılaşacakları İstanbul Başakşehir maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Kendimize olan güvenimiz üst düzeyde. Bu hafta kendi sahamızda kazanıp puanımızı 7'ye yükseltmek istiyoruz....

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bu hafta karşılaşacakları İstanbul Başakşehir maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Kendimize olan güvenimiz üst düzeyde. Bu hafta kendi sahamızda kazanıp puanımızı 7'ye yükseltmek istiyoruz. İyi bir şekilde hazırlandık. Sakatlık yok." dedi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. haftasında 29 Eylül Pazartesi günü Kamil Ocak Stadyumu'nda karşılaşacağı İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor günü yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi. Ligin iyi takımlarından birine karşı oynayacaklarını belirten Okan Buruk, 3 puan parolası ile çıkıp, puanlarını 7'ye yükseltmek istediklerini söyledi. Kendilerine olan güvenlerinin üst düzeyde olduğunu vurgulayan Buruk, "Kadro yapısı olarak iyi bir takım. Çok iyi bir teknik ekibi var. Deplasmanda tehlikeli bir takım. Tabi bizim için önemli olan kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak, kendi isteklerimizi yansıtmak. Fenerbahçe maçını kaybettik ama oradan moralle çıktık. Kendimize olan güvenimiz üst düzeyde. Bu hafta kendi sahamızda kazanıp puanımızı 7'ye yükseltmek istiyoruz. İyi bir şekilde hazırlandık. Sakatlık yok bunun dışında bu hafta her şey iyi geçti." diye konuştu.

BAŞAKŞEHİR'İ YENİP TEKRARDAN BİR BAŞARI YAKALAMAK İSTİYORUZ

Gaziantepspor'da yakaladığı çıkış ile dikkat çeken genç futbolcu Oğulcan Çağlayan ise bu hafta kendi evlerinde oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarına dikkat çekti.

Fenerbahçe karşısında haksız bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Oğulcan, "Fenerbahçe maçında çok iyi bir performans sergileyip maçı 1-0 kaybettik. O maç bizi daha çok motive etti. Oradaki haksız mağlubiyet bizi daha çok motive etti. Bu hafta çok iyi hazırlandık. Kupada da 5-0 yenerek çok iyi bir hava yakaladık. Başakşehir'i yenip tekrardan bir başarı yakalamak istiyoruz. 7 puana ulaşmak istiyoruz." açıklamalarında bulundu.

Taraftardan kendilerine destek olmasını isteyen Oğulcan, taraftarlarının verecekleri destek ile 7 puana ulaşacaklarını kaydetti.

Kırmızı siyahlı ekip, çalışmalarını yarın yapacağı antrenman ile tamamlayarak kampa girecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri