Okan Buruk: Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet Aldık

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 8. haftasında oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin yaptığı açıklamada, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Geçen hafta yarıda bıraktıkları...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 8. haftasında oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin yaptığı açıklamada, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Geçen hafta yarıda bıraktıkları 3 puanı almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Buruk, maç sonu yaptığı açıklamada, "Bu haftayı çok önemsedik, sıralamada üst sıraları hedefliyorduk, maçı kazanmaya odaklandık. Geçen hafta yarıda bıraktığımız 3 puan vardı. Bu hafta bunu tamamladık, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Maçın genelinde çok pozisyon vermedik. Mersin gibi hücumda zengin bir takıma pozisyon vermemek bizim için önemli. İkinci yarı daha çok asıldık, kaleye daha çok gittik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. daha çok denedik, istediğimiz galibiyeti aldık." dedi.

ÇALIMBAY: MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

Maçın hakkının beraberlik olduğunu söyleyen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise yaptığı açıklamada, pozisyonları değerlendiremeyince mağlup ayrıldıklarını ifade etti. Çalımbay, şunları kaydetti:

"İki takımın da net pozisyonları yok gibiydi. İkinci yarı da bizimde büyük hatalar yaptığımız pozisyon vardı, golü yedik. Topu yere indirdiğimizde kanatları kullandığımız güzel pozisyonlar ürettik. Son vuruşları yapamadık. Bir tane direkten döndü. İstediğimiz futbol olmayınca, istediğimiz neticeyi de maalesef alamadık. Önümüzdeki maç bizim için çok kritik, çok önemli. Bu maç geride kaldı, yapacak bir şey yok. Önümüzdeki karşılaşmaya odaklanacağız. Bu maç geride kaldı, ders çıkaracağız."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri