Okan Buruk: Çok Önemli Bir Galibiyet Aldık

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları galibiyet karşısında, “3 puan çok önemliydi bugün. İyi mücadele ettik. Çok önemli bir galibiyetti. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.Süper Lig Süleyman...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları galibiyet karşısında, “3 puan çok önemliydi bugün. İyi mücadele ettik. Çok önemli bir galibiyetti. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 9. haftasında Gaziantepspor, kendi evinde Akhisar Belediyespor'u 1-0 yenerek galibiyeti alan taraf oldu. Teknik Direktör Okan Buruk aldıkları galibiyet ile puanları 15'e çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kendileri için iki aşamalı bir maç olduğunu dile getiren Buruk, “İlk devre çok iyi bir oyun oynadık. Karşısında bir gol bulduk, daha çok gol bulabilirdik. İkinci yarı da baskı yedik. Oyunun geneline baktığımızda iyi mücadele etme anlamında oyuncularımı çok başarılı buluyorum. 3 puan çok önemliydi bugün. İyi mücadele ettik. 2'inci golü bulsaydık çok daha rahat bir maç bizi bekleyebilirdi. Çok önemli bir galibiyetti. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Bu akşam itibariyle şuan lig 3'üncüsü olduklarını ifade eden Buruk, “Bu bizim için önemli ama ayaklarımızın yere basması lazım. Ligin başındayız, lig çok uzun bir maraton. Bizim yapımızdaki bir takım için 15 puan çok önemli. Çok mutluyuz. Bundan sonraki haftalırın bizim için daha iyi olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

AKÇAY: KÖTÜ BİR MÜSABAKA OYNADIK

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, çok kötü bir müsabaka oynadıklarını belirtti. Zor bir maç olacağını bildiklerini dile getiren Akçay, şunları kaydetti: “Kendi sahasında yenilmeyen bir Antep ve Başakşehir maçından sonra takımda 3-4 revizyon ile birlikte takımın direnci arttı. Kendi sahasında iyi oynuyor, mücadele gücü yüksek bir takım. Bizde mücadele ettik ancak ilk yarıdaki algımız biraz düşüktü. İkinci yarı bunu getirdik ancak gayretimiz maçın geri gelmesini sağlamadı. Bizim açımızdan hem puan kaybettik hem oyuncu kaybettik. Kötü bir müsabaka oynamış olduk. Antep'i kutluyorum, bizde bu aradan faydalanarak yaralarımızı saracağız.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri