Okan Buruk: 8 Puana Gelmek Çok Önemliydi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Kardemir Karabükspor karşısında 3 puan alarak puanlarını 8'e çıkarmanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Okan Buruk, 1-0 yendikleri Kardemir Karabükspor maçına ilişkin, iç sahada ilk...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Kardemir Karabükspor karşısında 3 puan alarak puanlarını 8'e çıkarmanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Okan Buruk, 1-0 yendikleri Kardemir Karabükspor maçına ilişkin, iç sahada ilk maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Buruk, "Zorlu ve stresli bir haftaydı bizim için. Bu maça çıkmadan önce 5 puanda, lige galibiyetle başladık. Daha sonraki maçlarda alamadığımız puanlar vardı. 8 puana gelmek çok önemliydi. Oyuncularım buna yakışır şekilde mücadele etti. Çok iyi bir maç olmadı. Maçın gereğini oynadık. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. İnanılmaz kötü bir zemin vardı. Bu tabiki oyunun kalitesini biraz daha düşürdü." dedi.

KAFKAS: YUNUS YILDIRIM'IN OYUN KURALLARINI ÇÖZEMEDİM

Aldıkları mağlubiyet karşısında maçın hakemi Yunus Yıldırım'a sert eleştirilerde bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sahada futbol oynanmadığını söyledi.

Futbol oyun kuralları ile Yunus Yıldırım'ın kuralları arasında çok fark olduğunu vurgulayan Kafkas, "Oyunla ilgili çok fazla değerlendirilecek bir şey yok. Bugün futbol oynanmadı. Futbola benzer bir şey oynandı. Konuşulacak 2 tane konu var. Bir tanesi sahanın zemini, futbol oynamaya elverişli olmayan bir saha zemini. İkincisi de Yunus Yıldırım. Futbol oyun kuralları ile Yunus Yıldırım'ın kuralları arasında fark var. Biz bundan sonraki maçlarımızı Yunus Yıldırım geldiği zaman ona göre ayarlayacağız. Ben Yunus Yıldırım'ın oyun kurallarını çözemedim. Gerçekten çözen biri varsa söylesin. Sahada neredeyse katliam çıkacaktı. İki takım oyuncuları birbirine girdi." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri