Oğuz Gürbulak iyi başladı

Anadolu Selçuksporlu Oğuz Gürbulak, sezona muhteşem performans ile başladı. Anadolu Selçukspor'un Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Kahramanmaraşspor'u 4-0 yendiği karşılaşmada Oğuz Gürbulak 1 gol ve 1 asist yaptı.

HEM ATTI HEM DE ATTIRDI

Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor'un Manavgatspor'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak hem atmaya hem de attırmaya devam ediyor. Orta saha oyuncusu yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Anadolu Selçukspor'un Kahramanmaraşspor'u 4-0 yendiği karşılaşmada 1 gol ve 1 asist yapan genç futbolcu, mücadelede 2 gol atan Seddar Karaman ile birlikte yıldızlaştı. Takımın hucüma çıkmasında büyük bir rol oynayan orta saha oyuncusu, Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan'ın gözüne girmeyi başardı. Geçtiğimiz sezonda takımda en çok forma giyen isimlerden biri olan Oğuz Gürbulak 29 maça çıktı ve 5 kez ise fileleri havalandırdı.

MUHTEŞEM İKİLİ

Oğuz Gürbulak-Seddar Karaman işbirliği Anadolu Selçukspor'u taşımaya devam ediyor. Başarılı ikili, sergiledikleri futbol ile Anadolu Selçukspor'u galibiyete taşıyor. Uyum içinde olan ikili, Anadolu Selçukspor'un Kahramanmaraşspor karşısında 4-0 galip gelmesinde büyük rol oynadı. İkili  toplamda 3 gol ve 1 asist yaparak takımlarını galibiyete taşıdı. Geçtiğimiz sezonda uyum içerisinde olan ikili, sergiledikleri futbol ile birçok defansın korkulu rüyası olmayı başardı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri