Öğretmenlere Nostaljik Kutlama

Burç Üçgül Anadolu - Fen ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri öğrencileri, '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kartpostal göndererek kutladı. Öğretmenler Günü’nden önce postaneye giderek yazmış oldukları kartpostalları öğretmenlerine...

Burç Üçgül Anadolu - Fen ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri öğrencileri, '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kartpostal göndererek kutladı.

Öğretmenler Günü’nden önce postaneye giderek yazmış oldukları kartpostalları öğretmenlerine gönderen Burçlu öğrenciler, yapmış oldukları nostaljik kutlama ile öğretmenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Öğretmenler Günü’nde öğrencilerinin yazmış olduğu kartpostalları postacının elinden alan Burç Üçgül öğretmenleri duygu dolu anlar yaşadı. Öğrencilerinin hazırlamış oldukları nostaljik kutlama karşısında büyük mutluluk yaşayan öğretmenler, son zamanlarda öğrencilerinden sadece cep telefonlarına kutlama mesajı geldiğini, kartpostalları görünce hem şaşırdıklarını hem de sevindikleri belirtti. Aldıkları en güzel kutlama mesajını öğrencilerinin kartpostallarında okuduklarını belirten öğretmenler, "Sevilme ve sayılma duygusunun karşı tarafa bir emek gösterilerek yansıtılması gerçekten eşsiz bir sevinç kaynağı. Bizlere bu duyguyu yaşatan öğrencilerimize çok teşekkür ederiz." dedi.

Cep telefonlarına gelen mesajların sadece orada kaldığını ve bir süre sonra da silindiğini belirten okul müdürü Mustafa Gürhan ise öğrencilerinin bu örnek davranışı karşısında büyük sevinç yaşadıklarını söyledi. Mustafa Gürhan, "Artık unutulmaya yüz tutmuş olan kartpostallar geçmiş yıllarda olduğu gibi günümüzde de insanlara eşsiz bir mutluluk yaşatıyor. Çünkü kartpostallar kişiye verilen önemi simgeliyor. Öğrencilerimizin bu örnek davranışının örnek olmasını istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri