Öğrencilerle buluştular

Öğrencilere erken yaşta spor bilincini, kültürünü, ahlakını, olimpiyat oyunlarının felsefesini ve tarihini, Fair Play, sağlıklı beslenme gibi konuları temel alan Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi kapsamında Konyada yapılan ikinci etkinlikte çeşitli o

Kapanış programı dün Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından “Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi” 2009 Dönemi sunumları kapsamında Konya’daki 2. program 5 gün boyunca Konevi Kültür Merkezi ve Konya Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Proje kapsamında ilkokul 4. ve 5. sınıflara yönelik spor eğitimi ve bilinçlendirme sunumları yapıldı.
TMOK Olimpik Akademi Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Derya Aydıner, projelerine sağladığı büyük destek ve katkıdan dolayı Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu, Meram, Karatay Belediyeleri, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, ASKF, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Tenis Dağcılık Kulübüne teşekkür etti. Program sonunda katkılarından dolayı; Büyükşehir Belediye Başkanı, Selçuklu Belediye Başkanı, Meram Belediye Başkanı, Ticaret Odası Başkanı, ASKF Başkanı ve Tenis Dağcılık Kulübü Başkanı adına vekillerine, Milli Eğitim Spor Şube Müdürü Ahmet Yalçın ile TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar’a projenin maskotu olan bir ‘Oli Kristal’ plaketi takdim etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri