Öğrencilerin performansı beğeni topladı

Konya Türk Telekom Prof. Dr. Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanmış olan “İntizar-ı Gül (Gülü Bekleyiş) adlı şiir dinletisi önceki akşam Mevlana Kültür Merkezi’nde yapıldı.
 Şiir dinletisine Eğitim-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Latif Selvi, Konya Türk Telekom Prof. Dr. Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Halil İbrahim Çelik, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Prof. Dr. Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Halil İbrahim Çelik, eğitim kurumlarında öğretmenler, öğrenciler ve velilerle bir bütünlük oluşturmak istediklerini, bunun başarıyı olumlu etkilediğini söyledi. Öğrenciler tarafından hazırlanan İntizar-ı Gül (Gülü Bekleyiş) adlı şiir dinletisinin de hem bu birlikteliği sağlamak hem de gönüllerin pasını silmek amacı taşıdığını dile getiren Çelik, gecenin hayırlı olmasını diledi.
Yapılan açış konuşmalarının ardından Konya Türk Telekom Prof. Dr. Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan şiirler dinlendi. Birbirinden güzel şiirleri okuyan öğrenciler, davetlilerin büyük beğenisini topladı. Bazı şiir ve şarkılara eşlik eden davetliler, öğrencilerin performansını ayakta alkışladı.
RASİM ATALAY
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri