Öğrencilere Çevre Temizliği Eğitimi Verildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayladığı ambalaj atığı yönetimi uygulama planı doğrultusunda Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Katı Atık Birliği Yönetimi, Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV) ve Optimet...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayladığı ambalaj atığı yönetimi uygulama planı doğrultusunda Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Katı Atık Birliği Yönetimi, Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV) ve Optimet tarafından Kırıkkale Şehitler İlkokulu öğrencilerine çevre sağlığının korunması konusunda seminer verildi.

    Yaklaşık bir saat süren seminerin sonunda öğrencilere ambalaj atıklarının önemini anlatan bir dergi hediye edildi. TÜKÇEV Kurumsal İletişim Eğitim Müdürü Nazlı Pınar Aygündüz’ün katılımıyla Şehitler İlkokulu'nda okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen seminerde, öğrencilere ambalaj atıkları ve kaynağında geri dönüşümün önemi anlatıldı.

    Seminere Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Yılmaz, katı atık birliği personelleri, Okul Müdürü Adnan Şener, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri