Öğrencilerden yaşlılara vefa

Özel Konya Bahçeşehir Koleji ve Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Huzurevinde yaşlıları ziyaret ederek, kurban bayramını kutladı
Rehber öğretmenler A.Selçuk Yılmaz ve Saba Öztürk koordinatörlüğünde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen bu ziyarete her sınıf düzeyinden seçilen öğrenciler ve gönüllü öğretmenler eşlik etti.  Duygulu anların yaşandığı ziyarette öğrencileri; dünle bugün arasında değerli bir köprü olan yaşlıların tecrübelerini saygı ile dinlerken, onların mutluluklarını ve üzüntülerini paylaştılar.  Huzurevi Müdür Yardımcısı Hasan Güven eşliğinde gezilen birimlerde öğrenciler yaşlıların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ortam içerisinde hayatlarını devam ettirdikleri gördüler. Huzurevinde yaşamış ve yaşamakta olan yaşlıların bağışladıkları özel eşyalarından oluşturulan müze ise öğrencilerin ilgisini en çok çeken bölüm oldu.
Özel Konya Bahçeşehir Koleji Kurucusu Nurettin Ok, öğrencilerin geziden çok memnun olduklarını ve yaşlılara sevgi ve saygının sonsuz olmasını gerektiğini belirtti. Ok, “Anne, baba, büyükanne ve dede gibi aile büyüklerine karşı gösterilmesi gereken hassasiyetin, onlara karşı duyulması gereken saygı ve sevginin sonsuz olması gerekiyor.  Öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin yaptığı bu çalışmadan dolayı gurur duyuyoruz. Okul olarak bu tür etkinliklerimize ve öğrencilerimizin eğitim ve sosyal duyarlılıklarının artırılmasına önem veriyoruz.  Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri