Öğrencilerden örnek davranış

İlkokul öğrencileri önceki gün Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, mutlu anlar yaşattılar. Okul yönetimi, çocukların vefalı ve saygılı olmaları adına organizasyonun çok faydalı geçtiğini ifade etti.

Selçuklu Cahit Zarifoğlu İlkokulu 2/I sınıfı öğrencileri, Huzurevi sakinlerine ziyarette bulundu.  Sınıf öğretmeni Dilek Kaygısız öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, öğrenciler Huzurevi’nde kalan yaşlılarla hem sohbet etme imkanı buldu hem de onların mutlu anlarına şahitlik etti. Dr. İsmail Işık Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yapılan ziyaret esnasında, merkez sakinlerinin yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. Cahit Zarifoğlu İlkokulu yöneticileri, yaşlıların her zaman ziyaret edilmesi, gönüllerinin alınması ve yalnız bırakılmaması gibi duyguların çocuklara yerleşmesi adına bu tür faaliyetlere önem verdiklerini ifade etti.

Değerler eğitimi açısından da bu ziyaretin oldukça faydalı geçtiğini dile getiren sınıf öğretmeni Dilek Kaygısız, “Çocuklarımızın ilmi eğitimlerinin yanında değerler eğitiminde de yol alması gerekiyor. Vefa, saygı ve sevgi gibi duyguları kavramaları açısından ziyaretin değeri bizim için çok fazla” diye konuştu.

Hakan ARMUTCU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri