Öğrencilerden Filistin için yardım kampanyası

Beyşehire bağlı Sadıkhacı beldesinde ilköğretim okulu öğrencileri harçlıklarından topladıkları paraları bir araya getirerek yardım amacıyla Filistin'e gönderdi.
Sadıkhacı Beldesi İlköğretim Okulu ve Kız Kuran Kursu öğrencileri, Gazze'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmadığını düzenlediği bir kampanya ile gösterdi. Aynı binada eğitim gören ilköğretim okulu ile Kız Kuran Kursu öğrencileri, harçlıklarından topladıkları paraları bir araya getirerek yardım amacıyla Filistin'e gönderdi. 
Okulda görev yapan Fen Bilgisi öğretmeni Abdulkadir Güngör, öğrencilerini gösterdiği bu onurlu davranıştan ötürü tebrik ettiğini belirtirken, bu davranışın diğer öğrencilere de örnek olmasını temenni ettiğini dile getirdi. Güngör, öğrencilerin düzenlediği yardım kampanyasına 340 öğrencinin iştirak ettiğini, toplanan 557 TL'lik nakit paranın Kızılay aracılığıyla Gazze'ye gönderildiğini kaydetti. Öte yandan, aynı ilköğretim okulunda öğrenim gören 6-8 sınıfı öğrencisi Melike Özel, Filistinliler'e bir mektup gönderdi. Özel, ''Değerli Filistinli kardeşlerim'' diye başlayan mektubunda, Gazze'de yapılan insanlık dışı vahşetin kendilerini bir Müslüman olarak derinden etkilediğini dile getirdi. 
Özel, mektubunda duygularını dile getirirken, biraz da olsa yaşanan acıları paylaşmak istediğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri