Öğrenciler Sultanhanı Kervansarayı Çevresinde Çöp Topladı

Sultanhanı Atatürk İlkokulu öğrencileri Değerler Eğitim Kapsamında ‘Temiz Çevre Temiz Toplum’ etkinliği ile Sultanhanı Kervansarayı çevresinde ve Sultanhanı caddelerinde çöp topladı.Ellerindeki dövizlerle çevre temizliği konusunda...

Sultanhanı Atatürk İlkokulu öğrencileri Değerler Eğitim Kapsamında ‘Temiz Çevre Temiz Toplum’ etkinliği ile Sultanhanı Kervansarayı çevresinde ve Sultanhanı caddelerinde çöp topladı.

Ellerindeki dövizlerle çevre temizliği konusunda vatandaşların dikkatini çeken öğrenciler temiz çevre temiz kasaba sloganları eşliğinde kasaba merkezinde çöp topladılar, el ilanları dağıttılar ve kirliliğin nedenini öğrenmek için vatandaşlarla anket çalışması yaptılar.

Değerler Eğitim Kapsamında düzenlenen etkinliğe Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Milli Eğitim Şube Müdürleri Kenan Yeğen ve Murat Görmez, Sultanhanı Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Akbaş ve öğretmenler katıldı. Organizasyon hakkında bilgi veren Atatürk İlköğretim Okul Müdürü Kadir Akbaş, amaçlarının temiz bir çevre sahibi olmaya dikkat çekmek ve küçük yaştaki öğrencilerimize ve kasaba halkına çevre bilincini uygulamalı olarak öğretmek olduğunu vurgulayarak, ‘’Biz eğitimciler olarak çocuklarımıza çevre bilincini ve çevre temizliğini bir etkinlikle uygulamalı olarak öğretiyoruz ve çocuklarımıza çevre bilincini aşılamaya çalışıyoruz.’’ dedi.

Etkinlik sonunda öğrencilere kısa bir teşekkür konuşması yapan Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak; “Bundan sonra Sultanhanı’nın temizlik elçilerisiniz, böyle bir organizasyonu hazırladıkları için öğretmenlerinizi kutluyorum teşekkür ediyorum” dedi. Etkinlik başkan Solak’ın öğrencilere çikolata ikramı ile son erdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri