Öğrenciler mezuniyet pilavında buluştu

Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makina Mühendisliği ile Endüstri Mühendisliği Bölümlerinden bu yıl mezun olacak öğrencilere yönelik Mezuniyet Pilavı etkinliği gerçekleştirildi

Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makina Mühendisliği ile Endüstri Mühendisliği Bölümlerinden bu yıl mezun olacak öğrencilere yönelik ‘Mezuniyet Pilavı’ etkinliği Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesinde gerçekleştirildi. Üniversite yöneticileri, Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu, öğretim görevlileri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 500 civarında katılım oldu.
Programın açılışında Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih M. Botsalı ve Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Peker birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalarda odanın üniversite ile yapmış olduğu çalışmalar, öğrencilere verdiği destekler ve oda hizmet binasının mühendislik camiası için her türlü imkânın bulunduğu bir mekân olduğu anlatıldı.
Yapılan konuşmaların ardından Şube Başkanı Doç. Dr. Mete Kalyoncu oda çalışmalarının anlatıldığı bir sunum yaptı. Mete Kalyoncu, “Öğrenciliğiniz boyunca Makina Mühendisleri Odası olarak sizlerin hep yanında olduk. Staj yerlerinizin bulunmasında, mezuniyet etkinliklerinin desteklenmesinde, çeşitli sosyal ve teknik etkinliklerin düzenlenmesinde, bilgi kaynaklarının elde edilmesinde, sanayi ile ilişki kurulmasında ve birçok faaliyetin gerçekleştirilmesinde oda olarak sizlere hep destek olmaya çalıştık. Öğrenci üyelik faaliyetlerini hep beraber gerçekleştirdik. Şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada hep yanınızda olmaya devam edeceğiz. Artık sizler seçkin bir camia olan mühendis camiasının bir temsilcisi ve mensubusunuz. Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve şahsım adına mezuniyetinizin sizlere, ailelerinize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni eder, ömrünüz boyunca mutluluğun hep yanınızda olmasını dilerim” diye konuştu. Etkinlik katılımcılara ikram edilen Konya pilavı ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri