Öğrenciler, Dünya Dans Günü’nü Kutladı

Uluslararası Tiyatro Enstitüsü (ITI) ve UNESCO ortağı STK Uluslararası Dans Komitesi tarafından 1982 yılında ilan edilen 29 Nisan Dünya Dans Günü, Erkan Koleji’nde dans gösterileriyle kutlandı.Erkan K...

Uluslararası Tiyatro Enstitüsü (ITI) ve UNESCO ortağı STK Uluslararası Dans Komitesi tarafından 1982 yılında ilan edilen 29 Nisan Dünya Dans Günü, Erkan Koleji’nde dans gösterileriyle kutlandı.

Erkan Koleji, sosyal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra, önemli gün ve haftalarda da çeşitli etkinlikler düzenleyerek, öğrencilerin motivasyonuna katkı sağlamayı sürdürüyor. Erkan Koleji’nin bu kapsamda gerçekleştirdiği etkinlikler arasında, çocukların özgüvenini artıran, duygusal gelişimini destekleyen, öğrenme ve dikkat becerilerini geliştiren dans da yer alıyor.

Uluslararası Tiyatro Enstitüsü (ITI) ve UNESCO ortağı STK Uluslararası Dans Komitesi’nin, tüm siyasi, kültürel ve etnik engelleri aşarak ortak dil olan dans aracılığıyla insanları bir araya getirmeyi amaçladığı Dünya Dans Günü, okulun tiyatro salonunda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Okul yöneticileri, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katıldığı etkinlikte, öğrencilerin sunduğu modern dans gösterileri beğeni topladı. Dans eğitmenleri eşliğinde birbirinden güzel gösteriler sunan öğrenciler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri