Öğrenci Ve Velilerden Bayraklı Yürüyüş

Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencileri, velileriyle birlikte Dülükbaba Tabiat Parkı’nda doğa yürüyüşü yaptı. Okul idareci ve öğretmenlerinin de eşlik ettiği yürüyüşte, öğrenciler ellerindeki Türk bayraklarıyla birlik...

Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencileri, velileriyle birlikte Dülükbaba Tabiat Parkı’nda doğa yürüyüşü yaptı. Okul idareci ve öğretmenlerinin de eşlik ettiği yürüyüşte, öğrenciler ellerindeki Türk bayraklarıyla birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Özel Cahit Nakıboğlu Koleji Müdürü Sinan Kocaman, doğa yürüyüşünü 4 yıldır sürdürdüklerini ve geleneksel hale getirdiklerini ifade etti. Öğrencilerin spor faaliyetlerini önemsemeleri konusunda gayret gösterdiklerini belirten Kocaman, "Etkinliğimize velilerimizi de dahil ettik. Bugün burada çocuklarıyla yürüyüş yapan veliler, normal zamanlarda bu tür sporsal faaliyetleri devam ettirecektir. Elbette velilerimizin gerek kültüre, gerekse de sportif faaliyetlerde çocuklarının yanında yer alması, çocuğun gelecekteki başarısını daha da artıracaktır. Gerek idarecilerimizin gerekse de öğretmenlerimizin gayretleri bu yönde olup, bu durum bizim açımızdan mutluluk vericidir." dedi.

Yürüyüş sonrasında velilere Dülükbaba Tabiat Parkı’nda kahvaltı ikram edildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri