Oğlumuz Mesutu evlendirdik

Ramazan ayının yaklaşmasına paralel olarak hafta sonunda yaşadığımız yoğun düğün trafiğinin bir durağı da gazetemiz Muhasebe Müdürü Adem Turanın oğlu Mesutun düğünü oldu

Ramazan ayının yaklaşmasına paralel olarak hafta sonunda yaşadığımız yoğun düğün trafiğinin bir durağı da gazetemiz Muhasebe Müdürü Adem Turan’ın oğlu Mesut’un düğünü oldu. Konya adet, gelenek ve göreneklerinin uygulandığı düğün törenin öncesinde konvoy halinde Sarayönü’nde bulunan kız evinden gelin alınarak, Yeşil Vadi Düğün Salonu’na getirildi.

Adem-Seher Turan çiftinin oğulları Mesut ile Asım-Ayla Er çiftinin kızları İmran, Yeşil Vadi Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün merasiminde yapılan görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Nikah memurunun “Ömür boyu sürecek olan mutluluğunuz için hayatını birleştirmeyi kabul ettiniz mi?” sorusuna “evet” cevabını veren çiftin nikah şahitliğini ise Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar, damat Mesut’un amcası Adnan Turan ve gelin İmran’ın eniştesi Hazım Böle yaptı. Nikahın ardından çifte evlenme cüzdanını ise Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan verdi. Arslan, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, “Allah çiftimize ülfet ve muhabbet versin. Mutlulukları daim olsun” diye dua etti. Çiftin düğününe Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Şen, TSYD Konya Şube başkanı Recep Çınar, Basın İlan Kurumu Konya Bölge Müdürü Özden Konur, Basın İlan Kurumu Ordu Bölge Müdürü Çetin Oranlı ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcisi ile çiftin yakınları katıldı. Gazetemiz Muhasebe Müdürü Adem Turan da düğün törenlerine katılan misafirlerle yakından ilgilenerek yaşadığı mutluluğu onlarla paylaştı. Merhaba Gazetesi olarak Mesut ve İmren çiftine kurdukları yuvada sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde yaşamalarını diler, ailelerini tebrik ederiz.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri