Ofspor mesaisi başlıyor

Aldığı galibiyetlerle moral bulan ve puan cetvelinde bir sıra yükselen Konya Şekerspor, ligin 18. haftasında oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarına bugün başlıyor
Aldığı galibiyetlerle moral bulan ve puan cetvelinde bir sıra yükselen Konya Şekerspor, ligin 18. haftasında oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarına bugün başlıyor. Temsilcimizin tek hedefi iyi bir seri yakalamak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bugün yeniden topbaşı yapıyor. Gaziosmanpaşaspor ve Tokatspor’u mağlup ederek büyük moral bulan ve puan cetvelinde yükselişe geçen Şekerspor ligin 17. haftasını maç yapmadan geçecek. 18. haftada Ofspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Bu hafta sonunu maç yapmadan geçecek olması nedeni ile Tokat maçının ardından izine ayrılan yeşil-beyazlılar, bugün Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek ve Ofspor maçının mesaisine başlayacak.
Tokat maçının ardından İstanbul’a giden tecrübeli teknik adam Mustafa Çapanoğlu ise bugün ekibinin başında olacak. Hafta sonu başlayan yoğun kar yağışı nedeni ile Tokat maçı ağır bir zeminde oynandı. Bu maçın ardından antrenman sıkıntısı yaşanmaması için saha temizleme çalışmalarına ağırlık veren yeşil-beyazlılar, idman saatine kadar sahayı yetiştirmeye çalışıyor. Öte yandan ara transfer döneminde 3 futbolcu ile anlaşan ve bu isimlere Tokat maçında şans veren yeşil-beyazlılar, bir transfer daha yaparak dönemi kapatmak istiyor. Alınacak olan futbolcu konusunda daha önceleri sağ kanat mevkisine bir isim alınacağı yönünde açıklamalar yapılan temsilcimizde, Tokat açının ardından bu mevkinin değişebileceği gelen haberler arasında. Konu ile ilgili bugün bir toplantı gerçekleştirecek olan Şekerspor, teknik adam Çapanoğlu’nun vereceği rapora göre transfer çalışmasını şekillendirecek.
Şekerspor’da ilk devre maçlarını galibiyetle tamamlamanın mutluluğu yaşanıyor. Oynadığı son üç maçı kazanan temsilcimiz ilk devrede elde ettiği toplam 6 galibiyetin 5’ini son 7 haftalık süreçte aldı. Kötü başladığı sezonda Mustafa Çapanoğlu’nun göreve gelmesinin ardından toparlanma sürecine giren Konya Torku Şekerspor, zaman zaman gol bölgelerinde sıkıntı yaşamasına rağmen son dönemde başarılı neticeler alarak camiayı mutlu ediyor. Konya Torku Şekerspor, bay geçeceği haftayı iyi değerlendirip Ofspor maçıyla birlikte galibiyet serisini sürdürmek ve üst üste 4. galibiyetini almak istiyor.
Ligde alt sıralarda da çekişme sürüyor. Son haftaların formda takımı olan ve son 7 maça 5 galibiyet sığdıran temsilcimiz Konya Şekerspor hızla alt sıralardan uzaklaşıyor. Sahasında aldığı 4-1’lik Tokatspor galibiyeti ile 21 puana yükselen temsilcimiz haftayı 11. sırada tamamladı. Ara transfer döneminde 16 oyuncu birden alan ve Şekerspor maçına umutla çıkan Tokatspor 1-0 öne geçtiği maçı 4-1 kaybedip son sırada kaldı. Ligde galibiyeti olmayan tek takım olan Tokat temsilcisinin yanı sıra Tepecik’e 4-2 yenilen Kocaelispor’un ligde kalma umutları oldukça zayıf gözüküyor.
Ligin 16. haftasında alınan sonuçlar ve 17. haftasında oynanacak olan maçların programı şöyle: 16. hafta sonuçları: Ofspor 4-0 Gaziosmanpaşa, Pendikspor 1-1 Diyarbakırspor, Bugsaş Spor 1-1 Balıkesirspor, Bozüyükspor 3-2 Yeni Malatyaspor, Turgutluspor 1-0 Altay, Tepecikspor 4-2 Kocaelispor, Şanlıurfaspor 4-0 İskenderun Demir Çelikspor, Konya Torku Şekerspor 4-1 Tokatspor. 17. hafta maçları: İskenderun Demir Çelikspor-Çorumspor, Kocaelispor-Şanlıurfaspor, Altay-Tepecikspor, Yeni Malatya-Turgutluspor, Balıkesirspor-Bozüyükspor, Diyarbakırspor-Bugsaşspor, Gaziosmanpaşa-Pendikspor, Tokatspor-Ofspor.
BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri