Ofis Ve Bürolara Özel Paket Yemek Servisiyle Yemek Sorunu Çözülüyor

Son zamanlarda yoğun iş temposu nedeniyle sağlıksız ve kilo yapan fast fooda yönelmeyi engellemeye çalışan İzgün Gıda, paket yemekle müşterilerine sağlıklı ve güvenilir yemek sunuyor. 5 ile 20 arasında çalışanı olan ofislere yemek servisi...

Son zamanlarda yoğun iş temposu nedeniyle sağlıksız ve kilo yapan fast fooda yönelmeyi engellemeye çalışan İzgün Gıda, paket yemekle müşterilerine sağlıklı ve güvenilir yemek sunuyor. 5 ile 20 arasında çalışanı olan ofislere yemek servisi yapan İzgün Gıda, paket yemek içerisinde her gün farklı 3’lü ve 4’lü menüleri ile birlikte 2 adet 50 gram roll ekmek servis ediyor. Ayrıca, ısıya dayanıklı ambalajla gelen yemekleri ısıtmak için mikrodalga fırını da veriyor.

Paket hazır yemek hizmetleriyle ilgili bilgi veren İzgün Yemek Sanayi Genel Müdürü Uğur Esen, "2+1ve 3+1 sunulan paket yemek servisimizde, gıda ile reaksiyona girmeyen ve migrasyon test sonuçları uygun değerlerde olan paket malzemeleri kullanıyoruz. Bu ürünler mikrodalga fırında ısıtmaya uygun olan ambalajlardır. 3 gözlü ambalajımıza her çeşit yemek ayrı ayrı dolumu yapıldıktan sonra makinede vakumlayarak paketleme yapıyoruz. Paketlediğimiz yemekleri kutuya yerleştirerek, içerisine kaşık çatal seti, 2 adet 50 gram roll ekmek ile müşterilerimize kutu ile gönderiyoruz. Farklı saatlerde yemek yiyen müşterilerimize bu sistemimiz oldukça kolaylık sağlıyor. Yeterli ve donanımlı kadrosuyla alanında kendinden söz ettiren ve aranan firma özelliği taşıyan İzgün Gıda, paket yemek sistemiyle müşterilerinin soğuk yemek derdini çözüyor. Yemeklerin mikro dalga fırınında ısıtılarak, sıcak tüketilme imkanı sağlanıyor. Tüketicinin sağlığını önemseyen İzgün Gıda, ambalajları tek kullanım olarak sunuyor." dedi.

Paket yemek hizmetinde paket malzemesinin gıdayla temas etmemesi gerektiğine vurgu yapan Esen, gıda ile temasta bulunan ambalaj maddelerinin yapısındaki bileşenlerin gıdaya etki etmemesi için migrasyon olarak ifade edilen testi uyguladıklarını dile getirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri