Odupazar'ında Zabıta Hamamları Denetledi

Eskişehir merkez Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında faaliyet gösteren hamamları denetimden geçirdi.Çalışmalar kapsamında erkek ve kadın hamamları, bayan ve erkeklerden oluşturulan ayrı ekiplerle incelendi....

Eskişehir merkez Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında faaliyet gösteren hamamları denetimden geçirdi.

Çalışmalar kapsamında erkek ve kadın hamamları, bayan ve erkeklerden oluşturulan ayrı ekiplerle incelendi. Denetimlerde, hamamların temizliği ve gerekli evrakları tek tek kontrolden geçirildi. Ekipler, hamamları açma ve çalışma ruhsatları, temizlik, fiyat tarifelerine uyulup uyulmadığı konularını tek tek inceledi. Karşılaşılan eksikler konusunda hamam işletmecileri, yazılı ve sözlü olarak uyarıldı. Zabıta, genel temizlik ve hijyen koşullarına sahip olmayan, evrakları eksik olan hamamlar hakkında zabıt tuttu.

Odunpazarı Belediye Başkanı Avukat Kazım Kurt, Eskişehir'deki hamamların toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Başkan Kurt, bu kapsamda hamam denetimlerinin de aralıksız devam edeceğini kaydetti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri