Odunpazarı Belediyesi'nden Eğitime Destek

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi eğitime ve öğretime destek vermeye devam ediyor. Yenikent Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından, Yenikent Mahallesinde ücretsiz kurs merkezi açıldı. Yenikent Mahallesinde ikamet eden öğrencilerin faydalanabileceği.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi eğitime ve öğretime destek vermeye devam ediyor. Yenikent Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından, Yenikent Mahallesinde ücretsiz kurs merkezi açıldı. Yenikent Mahallesinde ikamet eden öğrencilerin faydalanabileceği ücretsiz kurs Merkezi’nin açılışına Odunpazarı Belediye Başkanı Avukat Kazım Kurt adına Başkan Vekili Emre Genç, Yenikent Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Odunpazarı Belediyesi Başkan Vekili Emre Genç yaptığı konuşmada, "Bu eğitim öğretim yılı içerisinde dernek tarafından gerçekleştirilen ücretsiz kurs hizmeti bizleri de mutlu etti. Yerel seçimlerin ardından Odunpazarı Belediyesi olarak sosyal bir belediyeciliği hedefledik, sosyal belediyeciliğin önemli noktalarından bir tanesi de eğitime destek vermektir, Odunpazarı Belediyesi olarak eğitime ve öğretime destek olmaya devam edeceğiz." diye konuştu

Kurs Merkezi’nin açılışının ardından Odunpazarı Belediyesi tarafından öğrencilere eğitim seti dağıtıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri