Ödüllü girişimciler gençlerle buluştu

TOBB Konya İl Genç Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği, Teknofest Girişimcilik Alanında Ulusal Ödül Alan Girişimcilerle Buluşma Programı Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren TOBB Konya İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Erhan Öncan, Konya’nın girişimcilik potansiyelini desteklemek amacıyla genç girişimcilere örnek olan girişimcilerin projelerini ve başarı öykülerini paylaşacaklarını söyledi. Öncan, girişim fikrinin projelendirilmesi ve hayata geçirilmesi konusunda başarılı örneklerin gençlerin girişimcilik yolculuğunda ışık tutacağını ifade etti.

TOBB Konya İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Erhan Öncan’ın moderatörlüğünde devam eden panelde konuşmasını yapan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, “Genç Girişimciler Kurulumuz şehrimizde girişimci sayısının artması, girişimcilik kültürünün gelişmesi adına önemli görevler yerine getirmektedir. Bugün, Teknofest’te ödül alan girişimcilerimizle ve genç girişimcilerimizle bir araya geldiğimiz önemli bir program düzenledikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Kidose Ekibi Temsilcisi Celalettin Özer “Eğlenerek Öğren” projesiyle, Tulpar Ekibi Temsilcisi Kürşat Çiçin “VTOL İHA ile Taşımacılığın Geleceği” projesiyle, Kidlab Ekibi Temsilcisi Mahmut Kaan Yavuz “Çocuklar İçin Pozitif Teknoloji Kullanımı ve Zeka Gelişim Platformu” projesiyle ve Kapsül Ekibi Temsilci Talha Canlı “Kapsül Su Altı Teknolojileri” projesiyle ilgili sunum yaparak girişim fikirlerinin projeye dönüşmesi ile ilgili bilgi verdiler.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri