Ödeme Güvenliği En Büyük Sorun!

Ödeme Güvenliği En Büyük Sorun!

İnternet üzerinden ürün ya da hizmet satışı yapanların yaşadığı en büyük sorunun ödeme güvenliği olduğu anlaşıldı. Sahteciliğe karşı alınan kişisel önlemlerin yeterli olmadığı ve yüz binlerce web site sahibinin sahtecilik nedeniyle çeşitli sorunlar yaşadığı yapılan son analizlerle de ortaya çıkıyor. Kişisel çabalar yeni sahtecilik yöntemleri karşısında kayda değer hiçbir fayda sağlamıyor. Bu nedenle artık online satış yapanlar üstün koruma sunan, güvenli ödeme yöntemlerine geçiş yapıyor.

Özellikle sanal pos uygulamaları artık çok daha güvenli yazılımlarla hazırlanıyor. Bu kapsamda sahteciliğe karşı her türlü önlem alınıyor ve online satış yapanlar için çok önemli bir problem ortadan kalkmış oluyor. Bu noktada iyzico sanal pos uygulaması ile ön plana çıkan finans şirketlerinden bir haline geldi. Çünkü sadece 24 saat içerisinde web siteden ödeme almak mümkün olabiliyor.

Aynı zamanda dünyanın her ülkesine satış yapma ve ödeme alma imkanının sunuluyor olması da dikkatlerden kaçmıyor. Çünkü iyzico sanal pos uygulaması her para biriminden ödeme almayı sağlıyor. Stant satışlarında da link ile ödeme alma imkanını sunuyor olması çok sayıda site sahibinin imdadına yetişti de denebilir. Çünkü web site sahipleri özellikle stant satışlarında ödeme alma yolları açısından sıkıntı yaşıyordu. Detaylı bir entegrasyon çalışması yapılmasına gerek kalmadan site üzerinden ödeme almaya başlanabilir.

Sosyal Medya Üzerinden Ödeme Almanın Yolu

Pek çok farklı sistemi deneyen site sahipleri sosyal medya üzerinden de ödeme almayı sağlayan bu sanal pos uygulamasını çok daha avantajlı buluyor. Çünkü sosyal medya üzerinden ödeme almak için kullanıcılara havale, EFT ya da kapıda ödeme gibi çeşitli seçenekler sunmaya da gerek kalmıyor.  Sadece sistem üzerinden link oluşturmak ve kullanıcılarla paylaşmak mümkün oluyor. Üstelik bu sistemden faydalanmak için bir site sahibi olmaya dahi gerek kalmıyor. Ödemeler birkaç saniye içerisinde, sadece tek bir tıkla alınabiliyor. Bu noktada daha detaylı bilgi almak ve diyerek site sahiplerinin bu sistem ile en kısa yoldan tanışmasına katkıda bulunuyoruz. Online olarak iyzico ve sunduğu avantajlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri