Oda başkanlarından vekillere ziyaret

24. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapacak olan iktidar ve muhalefet partilerine mensup Konya milletvekillerini Konyanın üç önemli sivil toplum kuruluşunun başkanı ziyaret etti
Ziyaretlerde hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı M. Uğur Kaleli, 12 Haziran seçimlerinde Konya Milletvekili seçilen başta Dış İşleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere 14 milletvekilini ziyaret etti. Samimi ortamda, iyi dileklerin karşılıklı iletildiği ziyaretlerde, Konya’ya hizmet için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayacağı mesajı verildi.
Başkanlar, Türkiye’nin dünyada giderek yıldızının parlamasında ve uluslararası arenada söz sahibi olmasında büyük emeği olan Dış İşleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 12 Haziran seçimlerinde Konya Milletvekili seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dış İşleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, “Seçimlerde Konyalı hemşerilerimizin bize verdiği desteğe sizler aracılığıyla bir kez daha teşekkür ediyorum. Konya’mız tarihte önemli misyonlar üstlenmiş bir şehirdi. Şimdi de yeni misyonlar üstlenmek arzusu içerisindedir. Bizler bu Konya’dan seçilmiş siyasetçiler olarak, Konya’ya hizmette her türlü fedakârlığı göstereceğiz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri