O örnek bir başkan

Konyaspora ikinci kez şampiyonluk mutluluğu yaşatan yeşil-beyazlı ekibin tarihine ismini altın harflerle yazdıran Mehmet Köseoğlu yönetiminden, Konyaspora ve Konyasporun yeni yönetimine destek
2002-2003 sezonunda Konyaspor’u bugünkü ismi ile süper lige çıkarma başarısını gösteren yönetici ve teknik ekip önceki gün Taka restoranda bir araya geldi. Başkan Mehmet Köseoğlu’nun yanı sıra Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara’nın da katıldığı yemeğe Yusuf Genç, Faruk Turhan, İbrahim Kaplan, Kudret Fikirli, Cumhur Ünüvar, Muhsin Dinek, Sefa Ortaç, Salih Sedat Ersöz, Hasan Duran,  Mehmet Han Çopur, Nuri Mehtap, Celal Candan, Bahri Karapınar, Mehmet Soylu, Yusuf Selek ve Zekeriya Mızrak katıldı. Aynı yönetimde bulunan Mehmet Baykan Ankara’da, Remzi Ay’da Adana’da oldukları için bu yemeğe katılmadılar. Konyaspor’un Onursal başkanı Mehmet Oktut’da Konya dışında olduğu için  destek toplantısında bulunmadı. Şampiyon kadronun takım kaptanı Hamza Hamzaoğlu ile kaleci Metin Mert’in de davet edildikleri yemeğe işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadıkları bildirildi. Aynı yönetimde görev yapan Mehmet Bezirci de işlerinin yoğun olması nedeniyle yemeğe katılamadı. Yemekte bir konuşma yapan  eski başkan Mehmet Köseoğlu, Konyaspor’un kulübünün Konya’da önemli bir misyonu sahiplendiğini, dolayısıyla bu takımın çok daha iyi yerlere gelmesini arzu ettiklerini söyledi. Şampiyonluk sevincinin yaşandığı sinevizyon gösterisi ile anılarını tazelediklerini söyleyen Mehmet Köseoğlu, Konyaspor’a herkesin sözde değil özde destek vermesi gerektiğini belirterek, “Konyaspor’u şampiyon yapan bu yönetimin tek bir arzusu var, o da bu takımın yine süper lige çıkmasıdır” dedi.
Konya’nın ülke için önemli bir kent olduğunu, bu kentin takımının yerinin de kesinlikle süper lig olduğunun altını çizen Köseoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konyaspor bizim gözümüzün bebeğidir. Bu takımın bugün Bank Asya’da bulunması bizleri son derece üzüyor. Ancak, bu takımın bu sezon sonunda yeniden süper lige yükseleceğine ve Konya’yı daha iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. Ancak, bu başarının da yönetime ve takıma destekle olacağının bilincindeyiz. İnşallah üçüncü şampiyonluk bu yönetime nasip olur. Biz eski yöneticiler olarak takıma maddi ve manevi her türlü desteği vereceğimizin altını da çizmek isterim. Bu nedenle Konyaspor’un bir deplasman masrafını üstlenmek istiyoruz. Mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızla bu konuda görüşüp, yönetimin ve takımın yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Konyaspor sadece bu yönetimin değil, şehirde yaşayan herkesindir. Bu nedenle bu şehrin ileri gelenleri maddi olarak bu yönetimin yükünü hafifletmelidir” diye konuştu. Konyaspor’un 7 haftada başarılı işler çıkardığını, takımın şampiyonluğa inanmasının son derece önemli olduğunun da altını çizen Köseoğlu, “Hüsnü Hoca hırslı bir teknik adam. İnanmadığı bir şeyin altına asla imza atmaz. Bugün Konyaspor’un başındaysa bu takımın şampiyon olacağına inandığı için buradadır. O zaman hem yönetimin hem hocanın hem de oyuncuların bu inancına şehirde yaşayanların da katılması lazım. Şahsım adına Konyaspor’un ipi göğüsleyeceğine yüzde yüz inanıyorum. Verilecek destekle işimizin daha kolaylaşacağının da altını çizmek istiyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri