O ismi açıklasın

Konyasporlu bazı taraftarlar, Bahattin Karapınar’ın ismini vermediği o eski yöneticiyi açıklamasını istediler. Bazı eski yöneticiler ise Karapınar’ın bu açıklamasını talihsiz bir açıklama olarak nitelendirdiler

Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Konyaspor’da sportif başarısızlık Başkan Bahattin Karapınar ve yönetimi çaresiz bırakırken, son oynanan Trabzonspor maçındaki 2-1’lik yenilgi bardağı taşıran son damla oldu.  Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, maçın son 20 dakikasında oyuncuların ve teknik direktör Ziya Doğan’ın aleyhine yapılan tezahüratları maksatlı bulduklarını, özellikle de bu tezahüratları yapan taraftar gruplarını eski yöneticilerin yönlendirdiğini açıklaması, Konya’yı karıştırdı. İsim vermeden eski yöneticileri adres gösteren Bahattin Karapınar’ın yaptığı açıklamanın çok talihsiz bir açıklama olduğunu ifade eden taraftarlar,  Bahattin Karapınar’ın kendi başarısızlığını insanlara iftira atarak kapatmak istediğini, bu tür açıklamalarla Konyaspor’a zarar verdiğini söylediler.  Taraftarlar, “isim vermeden insanları zan altında bırakan Bahattin Karapınar’ı isimleri açıklamaya  davet ediyoruz” dediler.
BAHATTİN KARAPINAR’IN AÇIKLAMASI
Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Trabzonspor ile oynanan ve 2-1 Konyaspor’un yenilgisiyle sona eren karşılaşmanın son bölümlerinde yönetim, teknik direktör Ziya Doğan ve oyuncular aleyhine çirkin tezahüratta bulunanların Konyaspor'un kötü gitmesini isteyenler tarafından yönlendirilen bir grup olduğunu belirterek, bu tür art niyete sahip olan kişilerin amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyeceklerini söyledi.
Konyaspor'u kimsenin sahiplenmediği zor bir dönemde göreve gelerek Süper Lig hedefine şehrin kenetlenmesi, birlik beraberliği ile taşıdıklarını ve bunu da başarırken büyük fedakarlık ve özveride bulunduklarını ifade eden Bahattin Karapınar’ın açıklaması şöyle:
“Geçen sene ve bu sene yaşadıklarımız ortada. Sıkıntılara ve zorluklara rağmen Konya'nın önemli marka değerlerinden olan Konyaspor'umuzun Süper Lig'de hak ettiği yere gelebilmesi adına gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Ama son Trabzonspor maçında yaşananlar bir anlamda bardağı taşıran son damla olmuştur. Öncelikle maçın bitimine 20 dakika gibi uzun bir süre kala belirli bir taraftar grubu tarafından yönetim kurulumuz, teknik direktörümüz Ziya Doğan ve oyuncularımız aleyhine yapılan çirkin ve küfürlü tezahüratların eski bir yönetici tarafından verilen talimatlar doğrultusunda ortaya çıktığını tespit etmiş bulunmaktayız. Bu tür basit düşüncelerin ve oyunların kimseye birşey kazandırmayacağı geçmişte yaşananlarda göz önüne alındığı zaman açıkça ortaya çıkmaktadır. Konyaspor üzerinden rant elde etmek isteyenlerin ve Konyaspor'un kötülüğünü, başarısızlığını isteyenlerin bu düşüncelerine ulaşmalarında önlerindeki en önemli engel tek düşüncesi Konyaspor'umuzun başarısı olan bizler olacağız. Çirkin oyunları tezgahlayan ve oynamaya başlayanların karşısında yer alırken gerçek Konyaspor'luların da bizimle birlikte aynı düşüncede ve yanımızda olduklarını düşünüyoruz. Konyaspor'umuz zor bir dönemden geçiyor ve bu zorluğun üstesinden hep birlikte el ele vererek birlik beraberliğimizi bir kez daha göstererek geleceğimize inanıyoruz. Çok zor şartlarda çıktığımız Süper Lig'de kalıcı olmamız için Konya şehrinin ve kentin dinamiklerinin Konyaspor'umuza gerçek anlamda sahip çıkması gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz. Son sözümüz ise Konyaspor üzerinden rant elde etmek isteyenlere. Kendilerinin bu çabalarına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Konyaspor’un bir daha kötü bir duruma düşmemesi adına bu tür olaylara tüm Konya’nın karşı çıkacağını ve engelleme çalışmalarında yanımızda olacağına inanıyoruz.”
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar’ın bu açıklaması spor camiasında büyük bir infiale yol açarken, Konyaspor’da daha önce görev yapmış olan birçok insanın zan altında bırakılmasının son derece çirkin bir davranış olduğunun altı çizilirken, kulüpte daha önce görev yapan bazı yöneticiler ise böyle bir açıklamayı son derece talihsiz bulduklarını, bunu başarısızlığın bir hezeyanı olarak gördüklerini söylediler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri