Ö.Ali'de mutlu son

Torku Konyasporda bir türlü sonuçlandırılamayan Ömer Ali Şahiner transferi nihayet bitirildi.

Torku Konyaspor’da bir türlü sonuçlandırılamayan Ömer Ali Şahiner transferi nihayet bitirildi. Genç futbolcu, yeşil-beyazlı ekiple 3 yıllık sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu söyledi.

Yeşil-beyazlı yönetim yıldız futbolcuyla yapılan görüşmelerde anlaşma sağladı. Ömer Ali Şahiner 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Torku Konyaspor’da bir türlü sonuçlandırılamayan Ömer Ali Şahiner transferi nihayet bitirildi. Torku Şekerspor ile yaşana birliktelik sürecinin sonunda tüm hakları Anadolu Selçukluspor’a geçen ve 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Ömer Ali artık resmen Torku Konyaspor’un futbolcusu oldu. Süper Lig’den birkaç takımında kıskacı altında olan genç futbolcu Konyasporlu yöneticilerin teklifini en sonunda kabul etti ve kendisini 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye dün imza attı. Torku Konyaspor 2. Başkanı Zeki Çimen, Ömer Ali’yle resmi sözleşme imzaladıklarını doğrularken, yıldız futbolcuyla 3 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını söyledi. Daha önce anlaşılamadığı için Torku Konyaspor idmanlarına alınmayan ve Anadolu Selçukluspor ile idmana çıkan Ömer Ali’nin bu hafta sonu deplasmanda oynanacak 1461 Trabzon maçında ilk 18 kişilik kadroya girmesi bekleniyor.  
Yeşil-Beyazlı ekibin genç futbolcusu Ömer Ali, imza töreninden sonra yaptığı konuşmada, Konyaspor'a imza atmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, kulübün hedefine ulaşması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Şampiyonluğunen büyük adaylarından birisinin Konyaspor olduğuna dikkat çeken Ömer Ali, “Bütün şehir olarak bu anlamda bütünleşirsek başarı mutlaka gelecektir. Başarının birlik ve beraberlikle geleceğinden yana küçük de olsa bir kuşkum yok. İnşallah Konyaspor sezon sonunda mutlu sona ulaşacak 3 takımdan birisi olacaktır” diyerek taraftarların takıma destek vermesini istedi.
KONYASPOR BUGÜN GİDİYOR
Torku Konyaspor’da Trabzon seferi bugün başlayacak. 1461 Trabzon ile Pazar günü ilk deplasman maçına çıkacak olan Kartallar’da planlar 3 puan üzerine yapıldı. PTT 1. ligin 2. haftasında deplasmanda 1461 Trabzon’a konuk olacak yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar sürüyor. Önceki akşam teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana salonda takımdan ayrı olarak çalışan Erkan Sekman katılmadı. Koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, çıkış koşuları ve savunma-hücum organizasyonları üzerine yapılan çalışma ile devam etti. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Kartallar, dün akşam ise Atatürk stadı 1 nolu sahada Anadolu Selçukluspor ile antrenman maçı yaptı.. Futbolcuların istekli, neşeli ve hırslı bir görüntü verdiği maç kıran kırana geçti.
Konya’daki hazırlıkları dün tamamlayan Torku Konyaspor’da Trabzon yolculuğu bugün başlayacak. Sabah saat 9.00’da Konya’dan ayrılacak olan yeşil-beyazlı kafilede tüm futbolcular yer alacak. Öğleyin Ankara’dan Trabzon’a uçacak olan  temsilcimiz, bugün dinlenecek ve 1462 Trabzon maçının hazırlıklarını yarın orada yapacakları ter antrenmanıyla tamamlayacaklar.
Torku Konyaspor’da, Mersin İdmanyurdu’nda sezon başı hazırlık dönemi geçiren ve Konya’ya hazır olarak geldiği bildirilen yeni transfer Erdal büyük bir olasılıkla ilk 11’de sahaya çıkacak. Sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde takımla birlikte çalışamayan Erkan’ın durumu ise yarın belli olacak. Bu futbolcu oynayamaması halinde Tolga sağ bekte görev yapacak.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri