Nurullahoğlu’na başsağlığı mesajları

Spor adamı Ziya Nurullahoğlu’nun genç yaşta vefatı üzüntüyle karşılandı. Konyaspor, ASKF, ve TSYD yönetim kurulları ayrı ayrı mesaj yayınlayarak Nurullahoğlu ailesine başsağlığı dilediler.

Konyaspor yönetim kurulunca yayınlanan mesajda, “Taşkentspor Kulübü eski başkanlarından, ASKF Yönetim Kurulu eski üyelerinden, değerli spor adamı Ziya Nurullahoğlu’nun yakalandığı amansız hastalık nedeniyle vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere spor camiasına başsağlığı ve sabırlar temenni ederiz” sözlerine yer verildi..

Amatör Spor ulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan ve ASKF yövnetim kurulunca yaylınlanan mesaj ise şöyle. “Taşkentspor başkanı, Yeni Meramspor Yöneticisi, ve TASKK Onur Kurulu üyesi olarak sporumuza hizmet etmiş; değerli spor adamı, Yusuf Ziya Nurullahoğlu’nun vefatından dolayı yaşadığımız büyük üzüntüyü dostlarımızla paylaşır, eşine, evlatlarına, ailesine ve spor camiamıza başsağlığı dileriz.” Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi 2. başkanı ZaferVarol ve derneğin lokal işletmecisi Mehmet karabağ yayınladıkları mesajda, Ziya Nurullahoğlu’nun vefatından duyduklarını üzüntüyü dile getirdiler. Varol ve Karabağ, tüm Nurullahoğlu ailesiyle birlikte yakınlarına, dostlarına ve spor camiasına baş sağlığı dilediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri