Nurhan: Konya değişmiş

Konyaspor'un eski golcüsü Nurhan Yıldız, Konya'yı çok değişmiş olarak gördüğünü belirterek, yeni stadı çoğ beğendiğini söyledi.

Konyaspor'un eski golcüsü Nurhan Yıldız, Konya'yı çok değişmiş olarak gördüğünü belirterek, yeni stadı çoğ beğendiğini söyledi. Konyaspor'a 1993 sezonun da Beypazarından gelen Nurhan Konyaspor'da 2 sezon top oynadı. 93 ve 95 sezonlarında Yeşil beyazlı forma ile 20'ye akın gol atan, Gündüz Tekin Onay, Müjdat Yalman, Erkan Kural, ve Aldoğan Argon'la çalışan Nurhan, Sait Gönen, Mehmet Oktut ve Ahmet Hamdi Uçarok'ın başkanlık yaptığı dönemlerde forma giydi.

KONYA ŞEHRİ ÇAĞ ATLAMIŞ

Konya çok modern bir şehir olmuş. İnanılmaz gelişmiş. Herşey çok düzenli olmuş. Ulaşım, yeni binalar, yerleşim birimleri, sanayiler acayip bir şehir olmuş. Konya'dan ayrıldıktan sonra özlediğim ise Etliekmeği. İnsanları da çok güzel bu şehrin. Eski arkaşdaşları gördüm, dostlarımı gördüm, bu anlamda da çok mutlu oldum. Ben Ankara'da, 6 yıldırda Rusya'da yaşıyorum. Eşim Rus Larisa ile mutlu bir yaşantım var. Şu anda menejerlik yapıyorum” dedi.

STAD ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Konyaspor'un yeni stadını daha önce basından ve sosyal medyadan takıp ettim. Ben Avrupa ve Rusya'da birçok stadı gezdim, Konya stadı bana daha sıcak geldi açıkçası. Stadı kim yaptıysa kimin hizmeti geçtiyse Allah razı olsun. Muhteşem bir stad olmuş. Keşke dünya'ya biraz daha geç gelmiş olsaydım da bu stadyumda top oynasaydım. Seyirci ve stad muhteşem uyumlu. Kasımpaşa maçını izlerken, 'keşke şu anda sahada oynayan oyunculardan birisi ben olsaydım' diye düşündüm.

KONYASPOR BU LİGDE HEP OLMALI

Kasımpaşa maçı Konyaspor için önemliydi. Kazanmak zorundaydı. Ancak maçın içinde yaşanan olay bana göre maçın önüne geçti. Dünya'da eşine az rastlanan bir olay gerçekleşti. Bu feir adına önemli bir hareketti. Hem Konyaspor oyuncusu Ömer Ali'yi, hem de Kasımpaşa hocası Şota'yı yürekten kutluyorum. Bu olayın hoşgörü şehri Konya'da yaşanması da ayrıca çok güzel oldu. Maça gelince Konyaspor kazanmak zorundaydı ve kazandı. Taktiksel anlamda iyi hamle yapan ve özellikle 2-1'den sonra iyi kapanan Konyaspor 3 puanı hak eden taraf oldu. Konyaspor'un kazanmasına çok sevindim. Konyaspor bu stadla bu seyirciyle sadece Süper Lig'de değil, Avrupa'da da mücadele etmeli. Çünkü, kapasitesi Konyaspor'dan daha düşük olan takımlar Avrupa'ya çıkıyorsa, Konyaspor iyi bir oyuncu kadrosu yaparak bunu gerçekleştirebilir.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri