Nt'den 700 Gence İstihdam Olanağı

NT, yeni eğitim-öğretim döneminde artan müşteri taleplerini karşılama adına 3 ay süreyle 700 genci istihdam edecek.

NT, yeni eğitim-öğretim döneminde artan müşteri taleplerini karşılama adına 3 ay süreyle 700 genci istihdam edecek.


Alımlar Ağustos-Eylül- Ekim aylarını kapsayacak. Elemanlar, ikamet adresi yakın bulunan şubelerde görev yapacak. İletişimde başarılı, tamı arkadaşlarıyla uyumlu, 18 yaş ve üzeri lise, önlisans, lisans mezun ya da öğrencisi olanlar başvurularını www.nt.com.tr adresinden yapabilecek.

NT Mağazaları İnsan kaynakları Müdürü Murat Yazıcı, "Sezonluk elemanlarımızı birey olarak, kariyer hayatı olarak ilerlemeye yatkın; kalifiye adaylar içinden belirleyeceğiz. Yaz döneminde bizimle olacak gençlere deneyim yanında ömürlük tecrübenin de kapılarını açmayı talep etmekteyiz." dedi

Yazıcı, sezonluk elemanın maaş, yemek, eğitim teşviki gibi haklar elde edeceğini vurgularken, şunları kaydetti:

"Rekabetin her geçen gün arttığı ve müşteri memnuniyetinin en önemli başarı kriteri haline geldiği perakende sektöründe sezonluk eleman alımını önemli bir yatırım olarak görüyoruz. Donanımlı, eğitimli ve kariyer yapmayı hedefleyen gençlere istihdam olanağı sunmaktan da mutluluk duyuyor; bunun misyonumuzun bir gereği olduğuna kanaat getiriyoruz. Öğrenimine devam eden adaylar: şubelerimizde Ağustos- Eylül-Ekim aylarında görev alarak eğitim giderlerinin bir bölümünü karşılayabilecektir.”


NT, dönem sonunda performansından memnun kaldığı, kariyerine bu alanda devam etmeyi dileyen başarılı elemanlara devamlı eğitim imkanı tanıyacak.


Murat Yazıcı, ”Sektörde en büyük sorunlardan biri de yetişmiş insan kaynağı eksikliği ve artan çalışan devir oranı. Bu sektörün doğası gereği olan bir durum. NT olarak biz bu durumdan asgari etkilenen firmalardan biriyiz, bizim elemanımız uzun süre bizi tercih etmeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri