Nt’de 3 Al 2 Öde Kampanyası Başladı

NT kitap kırtasiye mağazalarının 4 yıldan bu yana düzenleyerek geleneksel hale getirdiği 3 al 2 öde kampanyası, Türkiye’de 67 ilde bulunan NT mağazalarında kitapseverlerle buluşuyor.

NT kitap kırtasiye mağazalarının 4 yıldan bu yana düzenleyerek geleneksel hale getirdiği 3 al 2 öde kampanyası, Türkiye’de 67 ilde bulunan NT mağazalarında kitapseverlerle buluşuyor. Kampanya Şubat ayı sonuna kadar devam edecek.

Kampanya, kültür kitapları, sınavlara hazırlık kitapları, yardımcı ders kitapları ve yabancı dil öğrenim kitaplarını kapsıyor. Kampanya ile ilgili açıklama yapan NT Genel Müdürü Murat Kara, "3 al 2 öde kampanyası özellikle tatillerinde daha çok kitap okumak isteyen öğrenciler için güzel bir fırsat. Bu dönemde öğrencilerin kültür kitaplarına yoğun bir ilgisi oluyor. Karnelerin alındığı bu dönemde müşterilerimizin sevdiklerine hediye etmek için kitaplara olan ilgilerinin arttığını görüyoruz. Yine bu dönemde okulların ikinci yarıyılı için yardımcı ders kitaplarına ve sınavlara yönelik hazırlık kitaplarına da ilgi gösteriliyor." bilgisini verdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri