Nişanlısının Evinde Göğsünden Vurulmuş Bulunan Genç Kız Hayatını Kaybetti

Mersin'de nişanlısının evinde göğsünden av tüfeği ile vurulmuş bulunan Yankı Duygu Bayrak (20) hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra kayıplara karışan genç kızın nişanlısı R.K'yı yakalamak için çalışma başlattı. Alınan bilgiye...

Mersin'de nişanlısının evinde göğsünden av tüfeği ile vurulmuş bulunan

Yankı Duygu Bayrak (20) hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra kayıplara karışan genç kızın nişanlısı R.K'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre Mezitli ilçesi Tece Mahallesi Alize Sitesindeki bir daireden silah sesi gelmesi üzerine ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Yankı Duygu Bayrak'ı kanlar içinde yerde yatarken buldu. Olay yerine 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Genç kız 112 Acil ekiplerinin bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç kızın yanında pompalı av tüfeği bulunurken polis ekipleri genç kızın intihar etme ihtimali üzerinde durdu. Ancak çevrede bulunan vatandaşların silah sesinin hemen ardından olay yerinden genç kızın nişanlısı olduğu öğrenilen R.K'nın ayrıldığı ihbarında bulundu. Polis ekipleri aynı zamanda evin sahibi de olan R.K'yı bütün aramalarına rağmen bulamadı. Polis ekipleri R.K'yı cinayet şüphelisi olarak çalışma başlattı.

Adana'da ikamet eden R.K'nın nişanlısı Yankı Duygu Bayrak'a yakın olmak için evlerinin yanından daire kiraladığı ve akşamda nişanlısını yanına davet ettiği öğrenildi. Sosyal paylaşım sitesinde av tüfeğiyle fotoğraf çektirdiği görülen genç kızın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Genç kızın intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiğinin yapılan otopsi sonrası belirlenecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri