Nisan’da Peugeot’a giden kazanıyor

Peugeot, Nisan ayında müthiş fırsatlar, çok cazip kredi seçenekleri ve cıvıl cıvıl hediyelerin yanı sıra test sürüşüne katılanlara çekilişle 5 adet Peugeot 206+ kazanma imkanı sunuyor.

Ayrıca showroomlara gelen tüketiciler özel seri Peugeot modellerini keşfederek, 0,94 faizle ve 24 ay vadeli kredi imkanından faydalanabiliyor.

1 Nisan – 9 Mayıs tarihleri arasında Peugeot Showroomlarına gelerek test sürüşü yapan herkes, 5 hafta sürecek kampanya sonunda 5 adet Peugeot 206+ kazanma şansını elde edecek. Kampanya süresince Peugeot 207 modellerinde 6.290 TL’ye, 308 modellerinde ise 5.000 TL’ye varan indirim oranları dikkat çekiyor. Peugeot’nun crossover modeli 3008 Premium Pack Auto6R modelinde ise cam tavanı kapsayan Cielo Paketi ve Grip Control ücretsiz olarak sunulurken yeni Monospace modeli 5008’de Video Paketi promosyonu devam ediyor. 3008 modelinde bulunan Grip Control sisteminde sürücünün, standard, kar, arazi, çamur, toprak, ıslak zemin, kum ve ESP off olmak üzere 5 farklı moda göre ayar yapabilmesini sağlayan bir ayar düğmesi bulunuyor. Bu özel anti-patinaj fonksiyonu ile kar ve çamur tipi lastiklerden oluşan güçlendirilmiş çekiş sistemi sunuluyor. Bu sistem 3008’in iki ön tekerleğinin çekiş gücünün maksimize edilmesini sağlayarak, araca “off-road” özellikleri kazandırıyor.
5008'de sunulan Video Paketi’nde, ikinci sırada oturan yolculara iç mekana mükemmel şekilde entegre edilmiş bir multimedya sistemi sunduğunu belirten Uyararslan Peugeot Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Uyararslan, “Bu sistem ön kafalıklara yerleştirilmiş iki adet yedi inclik renkli ekran, bütün portatif ses ve video oynatıcı, oyun konsolları, DVD okuyucu gibi video ekipmanlarını kabul eden bir bağlantı konsolu ve iki adet bluetooth kablosuz kulaklıktan oluşuyor. Bu kablosuz teknoloji özellikle ses kalitesi yönünden yüksek performans sunuyor. Kulaklık hangi konumda olursa olsun ses sinyallerinin net şekilde yayımlanmasını sağlıyor. İki farklı video kaynağının her iki ekranda bağımsız görüntü elde edecek şekilde aynı anda kullanılması da mümkün. Böylece, arkadaki yolcular iki ekran üzerinde aynı programı izleyebilecekleri gibi, farklı faaliyetler de tercih edebilirler. Örneğin yolculardan biri video oyunu oynarken, diğeri ekranda çizgi film, sinema filmi, video klip izleyebilir. Video Paketi, uzun yolculukları daha da keyifli hale getiriyor” dedi.Peugeot 407 modelinde peşin indirimi ile birlikte 20 bin TL krediye 12 ay 0 faiz oranı, 206 Sedan modeli ile de peşin indirimi veya 17 000 bin TL’ye 12 ay 0 faiz oranı uygulanıyor” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri