Nişan Dönüşü Otobüs Durağında Terör Saldırısına Yakalandılar

Ankara’da 2 gün önce meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitiren Ayşe Bilgilioğlu (66), memleketi Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı İğdecik köyünde toprağa verildi.Eşi, Bahattin Bilgilioğlu ile Ma...

Ankara’da 2 gün önce meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitiren Ayşe Bilgilioğlu (66), memleketi Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı İğdecik köyünde toprağa verildi.

Eşi, Bahattin Bilgilioğlu ile Mamak’ta akrabalarının nişan törenine katıldıktan sonra Dikmen’de bulunan evlerine gitmek için Kızılay’da otobüs durağında otobüs bekledikleri sırada meydana gelen bombalı saldırıda yaşamı yitiren Ayşe Bilgilioğlu’nun cenazesi, Çankaya Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracıyla sabah saatlerinde Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı İğdecik köyüne getirildi. Köy muhtarlığı önüne götürülen Ayşe Bilgilioğlu’nun cenazesi için burada helallik alındı. Daha sonra köy mezarlığına götürülen Bilgilioğlu için Alevi Dedesi Sadık Ünal tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Bilgilioğlu’nun cenazesi gözyaşları ve ağıtlar eşliğinde toprağa verildi.

Cenazeye Bilgilioğlu’nun çocukları ve yakınları ile Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu ve Ankara’dan otobüslerle gelen çok sayıda vatandaş katıldı. 3 çocuk annesi Ayşe Bilgilioğlu’nun yaz aylarında köye geldiği kışın da emekli olan eşi Bahattin Bilgilioğlu ile Ankara’da yaşadığı öğrenildi.

Terör saldırısında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahattin Bilgilioğlu’nun ise Numune Hastanesi’nde tedavisi sürdüğü ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri