‘Nisan Bir’ konseri büyük beğeni topları

Meram Belediyesi ve Yankı Müzik Merkezi işbirliğiyle organize edilen ve yaşları 5 ila 25 arasında değişen öğrenciler verdikleri “Nisan Bir” adlı konserle katılımcıları mest ettiler.

Konevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Konya Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, KOSKİ Genel Müdürü Selim Uzbaş, konseri veren öğrencilerin aileleri katıldı. Konya’nın mahalli sanatçılarından Ahmet Özdemir de konseri izleyenler arasındaydı. Programın başında kısa bir konuşma yapan Yankı Müzik Merkezi Sanat Yönetmeni Mustafa Onarıcı, konseri yaşları 5 ila 25 arasında değişen öğrencilerinin vereceğini belirtirken, katkılarından dolayı da Meram Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yaklaşık 2,5 saat süren konserde öğrenciler, profesyonel bir müzik topluluğunu aratmadı ve sık sık alkış aldı. 2 Nisan Dünya Otizm Günü anısına, otistik bir öğrencinin sunduğu ney dinletisi çok büyük beğeni toplarken, 5 yaşındaki Ecem Özkaya’nın piyona dinletisi de ayakta alkışlandı. Konserin sonunda öğrenciler ellerine aldıkları Türk bayrakları eşliğinde “Hepimiz Kardeşiz” şarkısını koro halinde icra ettiler. Konserin sonunda bütün öğrencileri tebrik eden ve karanfil hediye eden Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Yankı Müzik Merkezi Sanat Yönetmeni Mustafa Onarıcı’ya da çeşitli hediyeler verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri