Nilüfer'den Öğrencilere ‘zenginleştirilmiş Eğitim’

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları, geliştirdikleri Zenginleştirilmiş Eğitim sistemleriyle öğrencilere yüksek nitelikli eğitim veriyor.Bursa’da 32 yıldır eğitim hayatına getirdiği yeniliklerle adından söz ettirmeyi başaran Nilüfer Eğitim...

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları, geliştirdikleri Zenginleştirilmiş Eğitim sistemleriyle öğrencilere yüksek nitelikli eğitim veriyor.

Bursa’da 32 yıldır eğitim hayatına getirdiği yeniliklerle adından söz ettirmeyi başaran Nilüfer Eğitim Kurumları, verdiği eğitimin nitelikleriyle de sektörde farkını ortaya koyuyor. Öğrencilerine özel geliştirdikleri ‘Zenginleştirilmiş Eğitim’ ile çocuklara düşünce becerileri, problem çözme, üretkenlik, akıl oyunları, hafıza teknikleri, görsel algı, sosyal beceri ile ilgili çalışmalar yaptırılıyor. Derslerin bu şekilde işlenmesi öğrenme hızını ve kalitesini arttırıyor.

Öğrencilere yoğun ders çalışma temposu içerisinde bedenen ve zihnen dinlendirme fırsatı tanıyan Zenginleştirilmiş Eğitim ile yetişen öğrenciler, devamlı bilgisayar başında, internet ve cep telefonu ile hayatı teknoloji ile bağımlı hale gelen çocukların yanında daha başarılı oluyorlar. Bu eğitim ile öğrenciler bulundukları ortama daha çabuk adapte oluyor ve sosyal hayatta daha da başarılı bir grafik izliyorlar. Dünyada birçok ülkede de bu eğitim modeli uygulanıyor ve öğrenciler başarılarını bu şekilde arttırıyor.

“YETENEKLERİNİ GÖZLEMLEYEREK GELİŞİMLERİNİ SAĞLIYORUZ”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği müfredata ek olarak Nilüfer Eğitim Kurumları dışında birçok okulda uygulanmayan zenginleştirilmiş eğitim yöntemleriyle öğrencilerin öğrenim süreçlerini desteklediklerini aktaran Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, “Zenginleştirilmiş eğitim ile kolaydan karmaşığa ilkesiyle öğrencilerimizin, o alandaki düzeyi ve yetenekleri süreç içinde gözlemlenerek, gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Öğrencilerimize 12 kişiyi geçmeyen gruplarla ilgi ve yetenek alanlarını dikkate alarak farklı yöntemlerle ve pratikle harmanlanmış derslerin verilmesini sağlıyoruz. Sağlıklı nesiller ancak eğitimle yetişir ve geleceğe emin adımlarla yürür Bizim öğrencilerimize vereceğimiz en güzel metot pratik olarak uygulamaktır. Dünyanın her yerinde bu şekilde öğretiliyor” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri