Nilüfer Eğitim Kurumları, Ekmek İsrafı Yarışmasında Ödülleri Topladı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek ve Besin A.Ş. (BESAŞ) işbirliğinde gerçekleşen ‘Ekmek İsrafının Önlenmesi, İsrafa Neden Olan Kaynakların Önüne Geçilmesi’ konulu resim,...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek ve Besin A.Ş. (BESAŞ) işbirliğinde gerçekleşen ‘Ekmek İsrafının Önlenmesi, İsrafa Neden Olan Kaynakların Önüne Geçilmesi’ konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında Nilüfer Eğitim Kurumları yeni başarılara imza attı.

Yarışmada, Nilüfer İlkbahar Koleji öğrencisi Zeynep Sönmez resim dalında Bursa 1.’si, Nilüfer Macide Kahraman Koleji öğrencisi Zehra Uzunoğlu resim dalında Bursa 2.’si, Nilüfer Yıldırım Koleji öğrencisi Aleyna Nur Doğan kompozisyon dalında Bursa 2.’si oldu.

Kazanılan başarıların, uyguladıkları eğitim sisteminin birer meyvesi olduğunu söyleyen Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, “Okullarımızda uyguladığımız eğitim sistemi öğrencilerimize müfredat derslerinin yanı sıra kültür, sanat ve sosyal sorumluluk bilinci de aşılıyor. Öğrencilerimizin bu denli önemli bir konuda yaptıkları resimler ve yazdıkları kompozisyonların aldığı başarılar da bunun bir göstergesi sayılabilir. Amacımız, öncelikle yaşadığımız dünyaya faydalı bireyler yetiştirmek olduğu için önceliklerini belirlemek zorunda kalmadan hem hayatı, hem müfredat derslerini aynı oranda öğrenebiliyorlar.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri