Nilkader, Çocukları Sevindirdi

NİLKADER üyesi bayanlar, Hamitabat Mahallesi ilkokul öğrencilerine içinde giyim eşyası ve kırtasiye bulunan çanta hediye etti.Bursa Nilüfer Kadın Girişimcileri ve Dayanışma Derneği (NİLKADER) üyeleri 'Bir Çantayla Yenile Hayatımı' sosyal...

NİLKADER üyesi bayanlar, Hamitabat Mahallesi ilkokul öğrencilerine içinde giyim eşyası ve kırtasiye bulunan çanta hediye etti.

Bursa Nilüfer Kadın Girişimcileri ve Dayanışma Derneği (NİLKADER) üyeleri 'Bir Çantayla Yenile Hayatımı' sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hamitabat Mahallesi ilkokul ve anaokulu öğrencilerine içinde çeşitli giyim eşyası ve kırtasiye ürünlerinin bulunduğu çantalar hediye edildi. Dernek üyesi 20 bayan kendilerinin hazırladıkları giyim eşyası ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu 63 adet çantayı, 300 nüfuslu Hamitabatlı ilkokul öğrencilerine verdi.

NİLKADER Başkanı Devrim Kosova Hasırcı, "İhtiyacı olan çocuklarımıza maddi ve manevi destek için buradayız. Yardımla beraber bu çocuklarımızı yakından görme fırsatı bulduk. Buralara kadar gelerek bu çocuklarımızın sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadık." dedi.

63 öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdür yetkili sınıf öğretmeni Fatih Mavuş ise "Zor şartlar altında eğitim gören çocuklarımız yapılan yardımlardan dolayı mutlu oldu. NİLKADER üyesi bayanlara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri