Nil Koleji’nde Dersler Drama Yöntemiyle İşleniyor

Bismil Özel Nil Koleji öğrencileri, dersleri drama eşliğinde işliyor. Drama dersleri sayesinde öğrencilerin özgüveni artıyor ve yeteneklerini ortaya çıkarabiliyorlar. Bismil Özel Nil Koleji sınıf öğretmeni Şakir Özer, geometrik cisimlerin...

Bismil Özel Nil Koleji öğrencileri, dersleri drama eşliğinde işliyor. Drama dersleri sayesinde öğrencilerin özgüveni artıyor ve yeteneklerini ortaya çıkarabiliyorlar.

Bismil Özel Nil Koleji sınıf öğretmeni Şakir Özer, geometrik cisimlerin modellerini kullanarak robot kıyafetlerini giyip derslerini işliyor. Özer, bu tür etkinliklerle öğrencilerin hem mutlu olduğunu hem de daha güzel öğrendiğini belirtti. Okul Müdürü Murat Güroğlu ise çalışmalarının temel amacının okulu ve okumayı sevdirmek olduğunu söyledi. Güroğlu, “Çünkü sevgiyle öğrenilenlerin kalıcı olduğuna inanıyoruz. İnsan sevdiği uğruna vermeyeceği bir şey olmadığından okulumuzda yapılan aktiviteler, sevgi üzerine bina edilerek icra ediliyor. Öğrenci-öğretmen arasındaki iletişimden derslerindeki başarıya kadar doğrudan her şeyine olumlu olarak yansıyor. Ayrıca okulumuz ikinci yılına girmesine rağmen Bismil halkının göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı özellikle şükranlarımızı sunarım. Onları mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri